Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”

HLN SportcastIn de nieuwste HLN SPORTCAST blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse en Thierry Courtois, vader van Thibaut, terug op de halve finales van de Champions League. Ook Olivier Deschacht belt even in. Ze hebben het over de verdiende finaleplaats van De Bruyne, het teleurstellende PSG en Real, maar ook over de rel rond Eden Hazard. “Excuses zullen niet helpen, presteren is de enige oplossing.”

22 reacties

 • Sobek Wessels

  4 maanden geleden
  De meeste KM gelopen van zijn Ploeg en een Mooie kans gecreeerd en Nog voor de 90min van het veld gehaald !! Eden was samen met Benzema en Vincius de beste spelers van Real !!
 • Ronald De Smet

  4 maanden geleden
  Doe toch niet kinderachtig aub, hij is gewoon zichzelf, frivool. Hij heeft zeker nooit enig ander inzicht gehad, jullie zoeken hier gewoon achter iets wat er niet is of was. De match is gedaan, over en out. De ene kan het resultaat beter verwerken dan de andere.
 • Dirk Delaere

  4 maanden geleden
  Wat een gezaag. Nee het was niet het allerbeste idee om te dollen voor de camera, maar nee, het was geen drama. Het is wel veelzeggend ovder de staat van de ploeg als ze een 75% fitte Hasard 90 minuten moeten inzetten! Hij was maanden gekwetst, maar hij is blijkbaar toch beter dan zijn zogezegd 100% fitte ploegmakkers.
 • Christiaan GOETHALS

  4 maanden geleden
  De pikorde, ja. Penalty's geven, vrijschoppen geven was vroeger allemaal voor Eden. Ik ben er zeker van dat Eden dit beter kan dan vb Kroos, die vrijschoppen zijn toch om mee te lachen, niet.
 • Luc Huyghe

  4 maanden geleden
  Wat voor gezever is dat allemaal? Tijdens de match ben je vijand, na de match drink je pinten samen. Potverdorie toch, waarmee moeit die pers zich toch? Is het nu verboden om vrienden te zijn?
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.