Spaans tv-gezicht doet er nog dikke schep bij met dramatische monoloog: “Hazard mag geen seconde langer bij Real blijven. Weg ermee!”

Eden HazardEden Hazard heeft Madrid in vuur en vlam gezet nadat hij gisteravond na de uitschakelingen nog even ging dollen met enkele ex-ploegmaats. Ook voor Jose Pedrerol, een Spaanse tv-presentator, de druppel die de emmer deed overlopen - het drama krijgt u er gratis bij.

145 reacties

 • Dido de vroe

  3 maanden geleden
  Heeft lang gespeeld bij Chelsea... toch normaal dat je even dag zegt tegen je ex-ploegmaats/vrienden.. Begrijp de heisa echt niet..
 • Gerard Akkermans

  3 maanden geleden
  Wissel in de 89ste minuut!! Dat moet wel een applaus wissel zijn door Zizi. Of was het misschien afscheidswissel!?? Dat zou gezien zijn “meerwaarde “ beter zijn.
 • Rudi Pieters

  3 maanden geleden
  Die Spanjaard zijn commentaar was er over wie denkt hij wel wie hij is
 • Rudy Sierens

  3 maanden geleden
  Waar dat ze een spel van maken. Ze zijn een club met de grootste schulden. Madrid en andere ploegen met schulden van de kaart. Weg ermee. Dan pas zal het een eerlijk spellelletje zijn.
 • philip waem

  3 maanden geleden
  Hugo van der Speeten de Bruyne is veel beter dan Hazard en veel professioneler kan in alle ploegen mee maar ja over Bazaar mag niks gezegd worden zekers