Is de situatie van Hazard in Madrid nog houdbaar? “Dit lost hij niet op met een doelpuntje tegen Granada”

Champions LeagueEden Hazard haalde zich gisteren de woede van zowat elke Madrileen op de hals door vlak na de uitschakeling doodleuk wat te dollen met enkele Chelsea-spelers. Na zijn vele blessures heeft de Spaanse pers dan ook opnieuw een stok gevonden om te slagen. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert meet de schade op. “Hij moet morgen niet al lachend de kleedkamer binnenkomen. Dan plakt Ramos of Casemiro hem tegen de muur.”

16 reacties

 • Louis Meeus

  3 maanden geleden
  Supporters uitlachen noem ik dat.
 • Jean Petermans

  3 maanden geleden
  Neen, geen wedstrijden zoals gisteren, want dan komt hij helemaal niet meer aan spelen toe.
 • Phil Duncan

  3 maanden geleden
  Buiten Courtois was er geen enkele van Madrid goed . Maar ja de Spaanse pers vind het altijd interessant om kritiek te geven op buitenlandse spelers . Benzema niet gezien , Casimiro,niet gezien , Ramos , niet gezien en kon nog rood hebben gekregen maar daar zeggen ze niets over . De aanvallers stonden in de woestijn , er was geen middenveld en Chelsea overklaste hen .
 • Bart Present

  3 maanden geleden
  Deze man omschrijft perfect hoe ik mij voel... fantastische speler, die na 2 jaar hopelijk blessurevrij kan blijven. Die eindelijk matchritme kan opdoen, die weinig spelers rondom hem heeft die ook rond hazard spelen, die hem ook volledig verkeerd uitspelen. MAAR zijn actie ja de match is onbegrijpelijk om open en bloot voor alle camera’s te doen.Elke bedrijf wil waar voor zijn geïnvesteerde centen, om dan wat te dollen, na de uitschakeling, niet extreem professioneel, wat je toch mag verwachten
 • Edwin

  3 maanden geleden
  Geef Eden zijn hamburger terug en het komt goed.Spanje is niks voor hem en zeker Real niet waar de puntjes op de i moeten staan.Oke is lang gekwetst geweest bij Real en bij Chelsea zo goed als niet,waar ligt het probleem...bij Eden zelf hij is daar ongelukkig en op die manier kun je niet presteren.