Doelman Milan De Grave gelooft dat Atomix Haacht in de terugwedstrijd tegen Hasselt het tij nog kan doen keren.
Volledig scherm
Doelman Milan De Grave gelooft dat Atomix Haacht in de terugwedstrijd tegen Hasselt het tij nog kan doen keren. © Patrick Vertommen

Nipte nederlaag voor Milan De Grave met Atomix in Hasselt: “Kunnen dit zeker rechtzetten in de terugwedstrijd”

handbal bkAtomix Haacht heeft in het eerste deel van het tweeluik tegen Initia Hasselt een kleine nederlaag opgelopen. De Limburgers hielden woensdagavond op eigen de terrein de buit thuis en boekten een 27-25-overwinning. De terugwedstrijd wordt deze zaterdag in Wespelaar afgewerkt en bij Haacht zijn ze ervan overtuigd dat ze dit weekend de scheve situatie kunnen rechtzetten.

0 reacties

 1. Joeri Coomans (39) debuteert als coach bij de ambitieuze tweedeprovincialer FC Averbode-Okselaar: “Trainerschap brengt altijd extra druk met zich mee”
  Voetbal tweede provinciale A

  Joeri Coomans (39) debuteert als coach bij de ambitieuze tweedepro­vin­ci­a­ler FC Averbode-Ok­selaar: “Trainer­schap brengt altijd extra druk met zich mee”

  Normaal gezien zou Joeri Coomans in november vorig jaar reeds zijn debuut gemaakt hebben als coach van FC Averbode-Okselaar, maar zoals bekend besliste corona daar anders over. Acht maanden later is Coomans dan toch eindelijk aan zijn trainerscarrière begonnen én wordt zijn team meteen ook tot een van de titelfavorieten gerekend.
 2. Koen Veramme (40) wint op mythische Alpe d’Huez: “Dit is een absoluut hoogepunt in mijn carrière”
  Triatlon

  Koen Veramme (40) wint op mythische Alpe d’Huez: “Dit is een absoluut hoogepunt in mijn carrière”

  De Belgen hebben verbazingwekkend sterk gepresteerd in de triatlon op Alpe d’Huez. Bij de vrouwen pakte de Oost-Vlaamse Katrien Maes de tweede plaats, maar nog straffer was de prestatie van Leuvenaar Koen Veramme. De Atriac-atleet pakte op zijn veertigste zowaar de winst bij de mannen. Na zeven deelnames en tal van ereplaatsen op de legendarische col pakte hij nu dus de zege na een indrukwekkende prestatie.
 1. Louis en Gilles Vandecaveye zorgen voor sensatie in Haacht: “We begonnen aan de beachfinale zonder hoge verwachtingen”

  Louis en Gilles Vandeca­veye zorgen voor sensatie in Haacht: “We begonnen aan de beachfina­le zonder hoge verwachtin­gen”

  De gouden medaille van Nina Derwael was sensationeel. De overwinning van Louis en Gilles Vandecaveye op de favorieten Dries Koekelkoren en Tom van Walle was niet olympisch, niet van dezelfde orde, maar in het beachvolleybalwereldje wel even opzienbarend. Tijdens de finale van de manche te Haacht - nieuwkomer in het Belgisch beachcircuit - zorgden de Kortrijkse broers voor de grootste verrassing van het seizoen.