Niels Vansloot kan vernietigend uithalen. Vincent Bello (Visé) komt te laat.
Volledig scherm
Niels Vansloot kan vernietigend uithalen. Vincent Bello (Visé) komt te laat. © Dick Demey

Niels Vansloot (Sporting Pelt): “Het wordt een moeilijke klus in Visé, na thuisnederlaag met drie doelpunten verschil”

handbal bkIn de laatste thuiswedstrijd van Sporting Pelt dit seizoen werden de afscheidnemende spelers met sterkhouder Ephrahim Jerry, Tom Lukkesen en Marko Pedic in de bloemen gezet. Een feestje bouwen tegen Visé was er niet bij. De Noord-Limburgers, met een uitstekende pivot Niels Vansloot,  speelden een sterke eerste helft, maar de ervaren Luikenaars van de Limburgse coach Korneel Douven konden met een bonus (32-35) huiswaarts keren.

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Roy Jans herneemt in de Heistse Pijl: “Belangrijke test, maar wel blij weer te kunnen koersen”
  Wielrennen

  Roy Jans herneemt in de Heistse Pijl: “Belangrij­ke test, maar wel blij weer te kunnen koersen”

  Ongeveer vier maanden na zijn laatste koers, komt Roy Jans (Alpecin-Fenix) nog eens aan de start van een wedstrijd. De Lanakenaar werd midden mei geopereerd aan zijn knie en werkte intussen aan de revalidatie. De Heistse Pijl wordt de eerste test voor Jans. “Test is het juiste woord want de operatie is nog maar tien weken geleden”, zegt Roy Jans. “Ik kan nog niet voor 100% gaan, maar Heist wordt wel een interessante waardemeter voor de rest van het seizoen.”