Nina Derwael the day after: “Wat ik met premie van 50.000 euro ga doen? Oorbellen kopen”

Olympische SpelenNu haar goud binnen is mag de riem er eindelijk af bij Nina Derwael. Als een heldin hebben de andere Belgische atleten haar ontvangen in het olympisch dorp. En wat komt er allemaal nog op haar af als woensdag in België landt? “Het was raar om de koning aan de lijn te hebben.”

61 reacties

 • Bart Dekort

  3 maanden geleden
  Ze krijgt een habbekrats in vergelijking tot de inspanningen en het geleverde resultaat, en ons journalistiek wonder vindt het nodig om een domme vraag te stellen over haar premie. Gelukkig krijgt men voor zulke vragen geen blaam of ontslag, maar als men dat bij een politieker of het koningshuis zou doen, dan zal men snel op de bureau mogen komen.
 • ronny cuypers

  3 maanden geleden
  Waarom vragen ze dat wel aan haar en niet aan overbetaalde sporters. Na jaren werken krijgt deze jongedame een gouden beloning en de reporter denkt enkel aan geld. Foei.
 • ivo torfs

  3 maanden geleden
  Helemaal akkoord met mr Jean Petermans, als ze er toch koopt dan liever iets kleiner dan de gouden medaille, proficiat aan de prachtige atlete.
 • bryan de ceuster

  3 maanden geleden
  Wat is dat nu voor een vraag... Zij had moeten antwoorden met "Wat ga jij doen met het geld dat je afgelopen jaar verdiend hebt?"
 • michel ven

  3 maanden geleden
  Max Verstappen moet daar 2 dagen voor werken... ''t zijn niet alleen de voetballers hoor...