Stanley Aborah (33) naast het voetbalveld van het Antwerpse Luchtbal.
Volledig scherm
PREMIUM
Stanley Aborah (33) naast het voetbalveld van het Antwerpse Luchtbal. © Jelle Vermeersch

GOLDEN BOYS. Hoger ingeschat dan Seedorf, maar ziekte kelderde carrière Stanley Aborah: “Pas later beseft dat ik aan het oplichterssyndroom lijd”

Golden BoysZijn dalen waren diep, de krassen op de ziel zijn groot. Hij werd destijds hoger ingeschat dan Clarence Seedorf door Louis van Gaal. De visie op de dingen des levens door de Ghanese Belg Stanley Aborah (33). Over een carrière die er eigenlijk nooit één is geweest. Door toedoen van het zogenaamde oplichterssyndroom. “Het leek alsof ik mijn benen niet kon bewegen en mijn hersenen traag werkten.”

1 reactie

 • Guido Ceuleers

  5 maanden geleden
  Ik heb hem gekend toen hij nog jeugdvoetballer was bij Germinal Beerschot. Vervelend ventje en zijn vader kwam dikwijls bij en mijn chef-coördinator reclameren.
 1. Na Fornieri nu ook drie ex-managers van Luikse intercommunale Nethys opgepakt

  Na Fornieri nu ook drie ex-managers van Luikse intercommu­na­le Nethys opgepakt

  Drie voormalige managers van de Luikse intercommunale Nethys zijn deze ochtend opgepakt door de Centrale Dienst voor de Bestrijding van Corruptie. Dat heeft de procureur-generaal van Luik bekendgemaakt. Het gaat om voormalig gedelegeerd bestuurder Stéphane Moreau, gewezen financieel directeur Pol Heyse en Bénédicte Bayer. Gisteravond werd François Fornieri, de topman van het beursgenoteerde biotechbedrijf Mithra, al aangehouden. Enkele maanden geleden stond de Luikse zakenman nog op het punt om zwaar te investeren in voetbalclub Standard.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari