Jelle Vermeersch
Volledig scherm
PREMIUM
© Jelle Vermeersch

GOLDEN BOYS. Het tragische verhaal van Jens Dyck, het talent van Club Brugge dat worstelt met mentale problemen: “Ik ben vanbinnen helemaal gebroken”

Golden BoysDe helaasheid der dingen. Jens Dyck (30) was een toptalent, speelde met Eden Hazard, Ronaldo en Rooney, maar maakte een diepe val. Alcohol, cocaïne, slechte vrienden en het vieze wereldje van het voetbal. Mentaal ging hij helemaal onderuit - zelfs het psychiatrische ziekenhuis hielp niet. Het duiveltje zit nu nog steeds op zijn schouders. Een tragiek, door hém zelf verteld - open en bloot. Niet goed wetend wat hem vandaag nog op de been houdt. “Soms ga ik anderhalve dag op stap.” 

13 reacties

 • eric mathijs

  2 maanden geleden
  Denk aan je dochter daar moet je nu zijn voor haar kop op
 • Davy Gits

  2 maanden geleden
  Respect man! Ik wens je het beste toe! Probeer vol te houden, denk aan je dochtertje! 👊💪
 • Van Eersel Guy

  2 maanden geleden
  Kop op kerel, rustig blijven en niet te ver vooruit denken
 • DIRK DE MAESSCHALCK

  2 maanden geleden
  Erg maar zo zijn er helaas veel te veel in onze maatschappij. Veel sterkte Jens en ik hoop dat alles goed met je komt.
 • Fabien Vansuyt

  7 maanden geleden
  Veel respect voor die getuigenis. Maar als een diploma voor u zo belangrijk is, probeer dan misschien er alsnog één te halen, er zijn mogelijkheden. Succes verder in uw strijd.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.