EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Trui lacht Evenepoel toe, maar wordt (voorlopig) genegeerd voor hoger doel: “Roze is pas belangrijk in Milaan”

GiroZou het dan toch, deze keer? Neen, dus. Ook Colle San Giacomo baarde geen roze Remco Evenepoel. De benen waren er zeker wel. De wil ongetwijfeld ook. Maar deze tactiek kadert duidelijk in een hoger doel. Evenepoel lichtte alvast een tipje van de sluier op. “De trui is pas belangrijk op 30 mei, in Milaan.” Capisce?

12 reacties

 • Jan Van Rompaey

  3 maanden geleden
  Remco groeit van da na dag. Slim en sterk !
 • Mark Vissers

  3 maanden geleden
  is gemakkelijk voor Remco, zich versteken en andere laten werken om dan in Milaan iets te doen en de held van belgie te zijn
 • Danny Buyse

  3 maanden geleden
  Dit is toch niet meer normaal. Beseffen we wel wat hier gebeurd? Hij heeft zeer lang inactief geweest en geen wedstrijd gereden sedert zijn val. Dit noem ik buitenaards. Als dat het begin is kunnen andere klassement toprenners hun vitrinekast maar beter al beginnen opvullen met postuur beeldjes.
 • francois Van Nieuwenhuyzen

  3 maanden geleden
  Groot gelijk wat betreft commentaar op Eurosport,de Nederlandse commentator is haast niet te verstaan en had beter rapper(muziek genre) kunnen worden .Ze mogen les gaan nemen bij de VRT verslaggeving.
 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  Remco speelt het zeer slim, waarschijnlijk op aanraden van de leiding, hij kan nog beter maar het brengt niets op en hij zegt het zelf in Milaan is het te doen. We hebben nog niet alles gezien van onze kleine kampioen.
 1. Sportpsycholoog Brouwers: “Evenepoel moet heel dringend intensief aan stuurmansproblemen werken”
  Play
  Giro

  Sportpsy­cho­loog Brouwers: “Evenepoel moet heel dringend intensief aan stuurmans­pro­ble­men werken”

  “Het technische aspect, daar kan ik niet over oordelen. Maar het val-aspect is iets wat uiteraard altijd consequenties heeft.” Dat zegt sportpsycholoog Jef Brouwers over de nieuwe valpartij van Remco Evenepoel in de Giro vanmiddag. Later op de avond kwam het nieuws dat hij uit de rittenkoers stapt. “Er zijn toch al een aantal voorgaande geweest, dus dat zal verwerkt moeten worden. En daar kunnen dan plotseling toch wel mentale factoren een rol spelen”, klonk het onder meer bij onze collega’s van VTM Nieuws.