Tim Merlier spurt derde in Termoli, recht in de armen van lief Cameron: “Leuke verrassing”

GiroDerde, na een complete offday. Tim Merlier kon een opkikker goed gebruiken. Die kwam er in de verschijning van… zijn lief Cameron Vandenbroucke. Een race om u tegen te zeggen, reed ze richting Termoli. Zij won hem. Tim verloor.

5 reacties

 • Freddie Heremans

  4 maanden geleden
  Vanmorgen voelde ik me zich nog wel ok'... Wie schrijft zulke kemels? Een kind van 7 zou kunnen en aanvaardbaar zijn. Een beroeps-journalist echter... verdient per direct ontslagen te worden.
 • Mike Matusao

  4 maanden geleden
  anorexia.
 • Geert Heylen

  4 maanden geleden
  Mooi , hoe mooi liefde kan zijn. Misschien maandag !?
 • marc van neerveldt

  4 maanden geleden
  Kop op Tim er komen nog kansen en je hoeft niks meer te bewijzen toprenner in een topploeg
 • Norbert Vannieuwenhuyse

  4 maanden geleden
  Mooi koppel
 1. Giro Di Remco #22. Vanthourenhout: “Hopelijk plukt Remco straks vruchten van deze Giro”
  Play
  Giro Di Remco
  10

  Giro Di Remco #22. Vanthouren­hout: “Hopelijk plukt Remco straks vruchten van deze Giro”

  Na een onthoofde en opnieuw uitgeregende koninginnenrit moet Remco Evenepoel de klassementsambities definitief opbergen. Nadat hij op meer dan 24 minuten van Bernal verkleumd binnenreed, staat hij op plaats negentien. Voor Sven Vanthourenhout geen echte verrassing, al hoopt de bondscoach in ‘Giro Di Remco’ dat zijn poulain straks de vruchten kan plukken van deze zware Ronde van Italië om straks te schitteren op de Olympische Spelen en het WK.
 2. Stevigste bergrit van de laatste vijf jaar ingekort door helse weersomstandigheden: hoe zwaar was de koninginnenrit door de Dolomieten normaal gezien?
  Giro
  1

  Stevigste bergrit van de laatste vijf jaar ingekort door helse weersom­stan­dig­he­den: hoe zwaar was de koningin­nen­rit door de Dolomieten normaal gezien?

  5.700 hoogtemeters volgens de ene bron, meer dan 5.500 volgens de andere. De Dolomietentocht van Sacile naar Cortina d’Ampezzo had dé koninginnenrit in deze Giro moeten worden. Veel zwaarder komen ze niet, maar het weer besliste er anders over. Bernal, Evenepoel en co leggen nu nog een tocht van 155 kilometer af, met daarbij twee stevige cols: La Crosetta en de Passo Giau. De Passo Pordoi en Passo Fedaia werden geschrapt.