Remco Evenepoel aan het werk in een afdeling tijdens de Giro.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel aan het werk in een afdeling tijdens de Giro. © AFP

Stuurmanskunst Evenepoel nog meer in vraag of was het bobijntje af na hectische Giro?“Na Ronde van Italië op resetknop duwen”

GiroOok dát nog: bij het ontwijken van een valpartij loodste Remco Evenepoel zichzelf over de vangrail, gelukkig zonder zware fysieke averij. Mentaal kan dit na zijn Lombardije-historie wel nazinderen. In de eerdere Giro-grindrit was zijn mindere stuurmanskunst al een thema: wat als de angst in de toekomst nog meer opspeelt? Drie deskundige stemmen geven raad.

0 reacties

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).