Remco Evenepoel op de Monte Zoncolan.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel op de Monte Zoncolan. © Photo News

Patrick Lefevere over het dipje van Remco Evenepoel: “Zijn ego heeft een deuk gekregen”

GiroWeg algemeen klassement. De klop die Remco Evenepoel (21) gisteren incasseerde, was fataal. De Giro zal niet eindigen in een roze droom. Patrick Lefevere: “Wat we nu zien, is niet het juiste beeld: dit is de echte Evenepoel niet.”

78 reacties

 • wim rooyakkers

  4 maanden geleden
  Een ronde van België is geen Giro of Tour.en het is goed dat Remco eens met de neus op feiten word gedrukt,word hij alleen maar sterker van.(althans te hopen)
 • Jean Berben

  4 maanden geleden
  Pogacar had geen ploeg zegt men hier,daar ligt dit niet aan,Evenepoel heeft te weinig voorbereiding gehad,maar je kan er niet omheen,de eerste 10 dagen waren ronduit goed,daarna kwam gebrek aan basis boven.WVA antwoordt met de pedalen,dat heeft deze Remco al vaak gedaan.En,hij heeft VOOR deze Giro wel degelijk gezegd,misschien finish ik in een bepaalde rit op 'n uur ofzo,wat intussen gebeurde,tot daar de grootsprakerigheid.Misschien gaven zijn eerste 10 dagen hem een vals beeld v paraatheid.
 • Erik Noerens

  4 maanden geleden
  Wait and see..het is niet het eerste toptalent die het niet kan waarmaken maar heb er toch alle vertrouwen in.
 • Paulus de Mos

  4 maanden geleden
  Ach hij kan nu mooi voor Almeida wat knechtenwerk gaan doen
 • rita boom

  4 maanden geleden
  Hij zal nooit een grote ronde grote ronde winnen met zo’n ploeg daar zijn geen klimmers bij behalve Almaida en hij gaat weg en met Van Sevenant mauri alleen zal t’ook niet gaan.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).