Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ook Patrick Lefevere kijkt met grote ogen naar de ‘Evenepoel-mania’: “Maar als het straks minder gaat, staan ze klaar met de hakbijl”

GiroGenieten. Gewoon genieten. Verstandig, maar best wel “ongewoon” klinkt het uit de mond van Remco Evenepoel, op zijn hoede voor boemerangs en verpletterende druk. Samen met teammanager Patrick Lefevere graven we naar wat écht omgaat diep in dat ambitieuze hoofd van hem. “Koersen, presteren, winnen: dát wil hij.”

13 reacties

 • Martin Maebe

  3 maanden geleden
  Ik lees hier veel afgunstige reacties. Men mag niet vergeten dat Lefevere sinds jaren de grootste en meest succesvolle Belgische wielerploeg bezit én Evenepoel de meest talentrijke Belg is waarnaar uitgekeken wordt, zelfs internationaal. Dus is het logisch dat beiden frequenter de media halen. Jammer dan voor hen overlopend van nijd, jaloezie en afgunst. Ik wens Lefevere succes in zijn zoektocht naar grote sponsors, en Remco veel plezier met mooie resultaten in deze Giro!
 • Jan Vanachter

  3 maanden geleden
  Ik dacht dat wielrenner een beroep was. Ik heb op mijn job nooit de kans gehad om te genieten, gewoon te genieten.
 • Eduard Vanderheyden

  3 maanden geleden
  A.U.B. zijn er nog andere renners dan Remco.
 • Bernd Vaes

  3 maanden geleden
  Remco heeft een overwinning in de Giro nooit vooropgesteld. Zijn doel is niet de Giro, wel de Olympische Spelen en de Vuelta. Reeds maanden gelden verkondigde hij dit, maar velen willen het niet horen en verwachten van Remco de roze trui in Milaan. Jammer voor die laatsten.
 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Altijd toch weer dat sommige een afkeer tegen Nederlanders hebben, maar wat is het verschil ,