Hoe sterke Evenepoel enkele minuten verkeerdelijk 'roze Remco' was maar wel voor ideale scenario tekent

GiroEnkele minuten lang dacht íedereen dat Remco Evenepoel het had geflikt. Op de eerste échte test in deze Giro weerstond hij de prikjes van Egan Bernal en bolde hij als vierde binnen. “Het roze is voor Remco”, klonk het. Maar dat was buiten ene Attila Valter gerekend. De 22-jarige Hongaar finishte even later buiten beeld als twaalfde. Nieuws dat langzaam binnensijpelde. Niet Remco, maar híj is de nieuwe leider. Geen ramp, dit is een ideaal scenario voor een sterke Evenepoel. Hieronder het relaas van de dag van Remco, die achteraf niet wou reageren. 

15 reacties

 • vangeel guido

  3 maanden geleden
  Wat een reporters ze praten over iemand zijn gewicht maar zeggen hoeveel hij weegt doen ze niet Dan hebben ze 5 minuten over die persoon gezaagd.. Remco is slim het moeilijkste van de ronde van Italië is de laatste week en Remco heeft tijd genoeg. Eurosport is echt niet om een koers te volgen wel om steeds naar dezelfde reclame te kijken. Of men moet GELD betalen.
 • GUY ROELANDT

  3 maanden geleden
  Knap en slim gereden REV!
 • Ben Van Steenwinkel

  3 maanden geleden
  Mocht Ineos eerst heel de koers uit de wind zitten (zoals nu Deceuninck), dan zou de uitslag anders geweest zijn. Nu wordt er victorie gekraaid omdat ze kunnen volgen.
 • Daan de hauwere

  3 maanden geleden
  dit vind ik al buitengewoon straf vierde plaats terwijl hij maanden moest revalideren chapaeu remco topper
 • rudy verlinden

  3 maanden geleden
  Geweldige rit van Remco...maar toch geen interview wegens te ontgoocheld....dat zijn echte kampioenen...toch....congrad remco