Giro Di Remco #11. Kan Evenepoel zaterdag het roze pakken? “Hij is héél slim aan het koersen”

GiroVandaag alweer rit 8 in de Ronde van Italië. Gisteren sprintte Tim Merlier naar een derde plek, maar dit weekend zijn de Belgische ogen toch weer gericht op Remco Evenepoel, die kan terugblikken op een prima eerste week. Pakt hij dit weekend de roze trui? En wat mogen we verwachten van de rit van vandaag? “Het is zeker een etappe die Thomas De Gendt kan liggen.”

4 reacties

 • Pascal Schittecatte

  3 maanden geleden
  Luc van Capenhout!Bernal de sterkste, Remco zit in een zetel mee te rijden,nog geen trap teveel geheven, en hij weet dat hij verlopig inhouden moet!
 • Linda Wellekens

  3 maanden geleden
  Die ploeg van Remco wordt supergoed (be-)geleid, dat is de grote troef.
 • Bernd Vaes

  3 maanden geleden
  Alweer rit 8? Alweer? Hoe dikwijls is rit 8 dan wel gereden?
 • Luc Van Campenhout

  3 maanden geleden
  We moeten eerlijk zijn. Bernal is de sterkste tot nu toe. Hopelijk verteert Remco de nieuwe inspanningen en kan hij weerstand opbouwen naar de laatste week toe. . .
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.