Evenepoel aan de start van rit 7 met de huidige roze trui, Valter.
Volledig scherm
PREMIUM
Evenepoel aan de start van rit 7 met de huidige roze trui, Valter. © Photo News

Evenepoel krijgt dit weekend twee nieuwe kansen op het roze: “Er is nog tijd om plannetjes te smeden en uit te voeren”

GiroSeven down, fourteen to go. Met het einde van de eerste Giroweek in zicht, schijnt voor Remco Evenepoel (21) volop de zon. Blaken van vertrouwen en conditie, doet hij. De roze trui wenkt dit weekend. Maar hij laat zich niet opjagen. “Ik voel me elke dag beter worden. Maar ik weet niet hoe mijn lichaam straks zal reageren.”

7 reacties

 • F Peeters

  4 maanden geleden
  Niets moet, alles mag.
 • Louis Heyens

  4 maanden geleden
  en zijn ploeg (teamleider inclusief) zijn de enige die denken "Er is nog tijd om plannetjes te smeden en uit te voeren" Al die andere wielrenners zitten te wachten tot zij HUN plannetje uitgevoerd hebben om dan te zeggen "dju, we zijn te laat" Knap staaltje berichtgeving wel (?)
 • Peter De Decker

  4 maanden geleden
  Prachtig om te zien. Wat doet het goed om terug iemand te hebben die rondes kan winnen. En Remco speelt het zo slim, verstandig genoeg om de koers over drie weken te lezen. Voorlopig rustig afwachten. Het is ook een kunst om u in te houden, ook al voel je dat je iedereen naar huis kunt rijden. Dit maakt me nu gelukkig een Belg te zijn.
 • Patrick De pauw

  4 maanden geleden
  Waarom moet het altijd dezelfde zijn die moet winnen?mag een ander niets winnen omwille het geld of zo
 • Lucien Mertens

  4 maanden geleden
  In psychologische oorlogvoering en zelfvertrouwen zijn er, ondanks zijn jeugd, weinig betere...
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.