Na de overwinning viel Caleb Ewan in de armen van ploegmakker Jasper De Buyst.
Volledig scherm
Na de overwinning viel Caleb Ewan in de armen van ploegmakker Jasper De Buyst. © AFP

Derde massaspurt, tweede ritzege voor Caleb Ewan: “Met dank aan ‘pa’ Roger en ‘broer’ Jasper”

GiroNummer twee is binnen voor Caleb Ewan. De man van Lotto-Soudal had overschot op eerste achtervolgers Cimolai en Merlier. Achteraf had de Australiër alleen maar lof voor zijn lead-outs, ‘tweede broer’ Jasper De Buyst en ‘vader’ Roger Kluge. “Zíj zijn de sleutels tot mijn succes.”

1 reactie

 • Annie vergauts

  4 maanden geleden
  Thomas de Gendt, is voor ons de beste renner, zonder capsones, maar zonder hem zou deze ploeg nu niet zijn (top ploeg) zonder hem. Wil dat deze Persoon, wat méér mag in beeld komen, en wat meer in kranten mag vernoemd worden. Dat ist.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. ‘Puntenman’ Peter Sagan, een straffe die hem overtreffen kan: vijf cijfers die tonen dat Slovaak op recordkoers zit
  Giro
  1

  ‘Puntenman’ Peter Sagan, een straffe die hem overtref­fen kan: vijf cijfers die tonen dat Slovaak op record­koers zit

  ‘We will see.’ Tot vervelens toe grijpt Peter Sagan (31) in deze Giro terug naar zijn gebruikelijke dooddoener. Dat doet hij nu al twaalf jaar lang. En effectief: zie… Wat een palmares! Opvallend, los van zijn wereldtitels, klassieke zeges en ritsuccessen in het (grote)rondewerk, is de kleerkast vol kleurige punten­shirts. En daar komt nu ook een paars exemplaar bij. ‘Puntenman’ Sagan in vijf opmerkelijke cijfers.