AFP
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP

Onze F1-watcher onder de indruk van Hamilton: “Wat hij in São Paulo liet zien, was sensationeel. Nooit vertoond”

Formule 1Vergeet die honderd andere overwinningen. Wat Lewis Hamilton in São Paulo liet zien, was sensationeel. Nooit vertoond. In de sprintrace, zaterdag: van twintigste naar vijfde. In de grand prix, vandaag: van tiende naar zege. Zonder hulp van regen of andere omstandigheden. De Brit zat dan ook als een gebeten hond achter het stuur. Helpt altijd.

35 reacties

 • Lorenzo Schoovaerts

  2 maanden geleden
  Inderdaad. En velen roepen, "het is die motor". Neen; Als je vanuit de cockpitcam volgt zie je Lewis echt wel andere lijnen nemen. En die geven hem meer exitsnelheid. Hij dwong Max tot fouten en kon hem zo pakken. Lewis zit een een klasse apart. Daaronder heb je de Maxjes maar ik garandeer je dat Russel volgend jaar in die Mercedes Max pakt. Als Sainz en Leclerc van Ferrari een goede auto krijgen gaat Max er daar ook aan. Leclerc pakte hem eerder al in een veel mindere auto.
 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  Verstappen wordt kampioen.Lewis raakt dezefde muur ..Let maar op. Zijn straalmotor begeeft het ook.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Hij is wereld klasse . Hij is en blijft zoals steeds WK winnaar .
 • Leo Stulens

  2 maanden geleden
  Doe eens normaal, hij duwt gewoon op een gaspedaal hè. Velen moet werken in weer en wind voor 15 Euro per uur of minder. Dat is wat anders dan op de gas duwen.
 • rudi van dijck

  2 maanden geleden
  Johan, een nieuwe motor + elektro motor levert ongeveer 20 PK extra op!! en Mercedes zal gezien het hele lange start stuk de setting ook nog wat extra hoger gezet hebben.. zo daar op dat punt een extra voordeel uit te halen.. vergeet ook niet dat RBR in sector 2 wel dik 4 tienden sneller was dan Mercedes!!. RBR heeft de beste wagen!! Mercedes de snelste motor!! maar die hebben dan wel lange rechten stukken ervoor nodig, zoals in Sau Paulo.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. “Regels gelden ook voor hem”: FIA krijgt nog geen contact met Hamilton, Mercedes zinspeelt wel op langer verblijf
  Formule 1
  18

  “Regels gelden ook voor hem”: FIA krijgt nog geen contact met Hamilton, Mercedes zinspeelt wel op langer verblijf

  De auto’s van Formule 1-renstal Mercedes rijden in het nieuwe jaar weer in de vertrouwde zilveren kleur, maar de voorbije weken rees de vraag of Sir Lewis Hamilton naast George Russell ook één van de zitjes zou bezetten. In een tweet hintte Mercedes gisteren dat de Engelsman in 2022 gaat voor zijn achtste wereldtitel, maar de FIA kan nog altijd geen contact met hem krijgen.
 3. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.