YouTube
Volledig scherm
© YouTube

Meghan Markle haalt uit naar paleis in nieuwe preview van Oprah: “Ze houden bewust onwaarheden over ons in stand”

RoyaltyBinnen enkele dagen is het zover en wordt het Oprah-interview tussen prins Harry (36) en Meghan Markle (39) uitgezonden. Dat het een pittig gesprek gaat worden, is nu al duidelijk. Hier en daar circuleren er al enkele fragmenten uit het interview en ook nu is er een straffe uitspraak van de hertogin van Sussex opgedoken. “Ik snap niet hoe ze kunnen verwachten dat we onze mond houden terwijl ze actief onwaarheden over ons in stand houden”, aldus Meghan.

41 reacties

 • Argus Vercauteren

  2 maanden geleden
  Het lijkt alsof de geschiedenis zich herhaalt. Het Britse koningshuis ging ook al niet te fraai om met prinses diana. Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen. Volgens Di was het leven in Buckingham Palace onaangenaam en werden er leugens verteld. Op veel steun hoefde ze niet te rekenen want Charles bedroog haar al van meet af aan. Queen Elizabeth had enkel oog voor haar zoontjes Charles en 'Randy Andy'. En dan is er nog de Britse pers. Redenen genoeg om te verhuizen.
 • Jozef Van Mellaert

  2 maanden geleden
  Twee hypocrieten, ze verlaten England om zoals ze zelf beweren de ondraaglijk geworden media belangstelling te ontvluchten. Nu verdienen zij miljoenen dollars aan hun media shows. Werden zij in Engeland voor hun showbizz niet voldoende betaald en is dit de echte reden voor hun vertrek uit England ?
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Onzin meneer Reinquin, je kan wel van iemand houden zonder dat je daar een heel circus bij wil dat je leven wil bepalen en leiden. Dan verdwijn je best uit dat circus...wat ze deden. Dat er dan toch nog voortdurend media aan de deur staat, kan je het koppel bezwaarlijk aanrekenen nietwaar...zie Diana.
 • Dirk Van Dooren

  2 maanden geleden
  Twee profiteurs die enkel de "lusten" willen van hun Sussex royalty maar in geen geval de "lasten" ! Voortaan geen enkele aandacht meer geven !
 • louis reinquin

  2 maanden geleden
  Wel Lucien Mertens, als ge denkt dat ge niet kunt aarden in een welbepaalde familie met haar eigen waarden en geplogenheden dan moet ge daar niet in trouwen en als ge daar dan toch deel van wil uitmaken mbt de stand, dan moet ge er ook maar de consequenties bijnemen.
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam