Meghan Markle en prinses Diana.
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle en prinses Diana. © Harpo Productions/Joe Pugliese/AP - Fotomontage HLN

De huilbuien, de eenzaamheid, tot de zelfmoordgedachten toe: is Meghan Markle de Lady Di van deze eeuw?

Royalty“Mijn grootmoeder is de hele tijd geweldig geweest. Mijn vader, mijn broer, Kate en de rest van de familie waren eerst heel gastvrij. Maar dat veranderde na ons bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland. Dat was de eerste keer dat de familie te zien kreeg hoe geweldig Meghan is in haar werk. Dat bracht herinneringen terug.” Met dat laatste zinnetje trok prins Harry deze week zélf de parallel tussen zijn vrouw en zijn moeder. Maar klopt die vergelijking wel? Is Meghan Markle de Lady Di van deze eeuw?

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Queen is blij dat William koningshuis verdedigde, en ook Charles krijgt hulp uit onverwachte hoek
  Royalty

  Queen is blij dat William konings­huis verdedigde, en ook Charles krijgt hulp uit onverwach­te hoek

  De Britse Queen is blij dat haar kleinzoon prins William (38) het koningshuis verdedigd heeft, zo menen insiders binnen het paleis. De familie wordt bestempeld als ‘racistisch’ sinds het beruchte interview met Harry (36) en Meghan (39). “William heeft gezegd wat Elizabeth écht denkt”, klinkt het. Intussen krijgt ook Charles (72) steun uit onverwachte hoek: het koor dat hij inhuurde voor het trouwfeest van Harry zegt dat hij “echt geen racist is”.
 3. Eens onafscheidelijk, nu complete breuk: wat liep er mis tussen Harry en William? “We hebben besloten om afstand te houden van elkaar”
  PREMIUM
  Royalty

  Eens onafschei­de­lijk, nu complete breuk: wat liep er mis tussen Harry en William? “We hebben besloten om afstand te houden van elkaar”

  Vroeger waren ze niet van elkaar weg te denken, vandaag is er een kloof tussen hen ontstaan die niet meer te dichten valt. De Britse prins Harry (35) is weggevlucht naar het buitenland, zijn broer William (37) kan enkel misnoegend toekijken terwijl zijn familie wordt zwartgemaakt in een schokkend interview. Van onafscheidelijke kinderen tot kibbelende volwassenen die elk de kant van hun echtgenote kozen: een reconstructie van hun broederband.
 1. Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge
  Play
  Camping Coppens

  Familie Coppens waagt zich aan de Surström­ming Challenge

 2. Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn zien voor de eerste keer hun trouwfo­to's