Lukas Van Renterghem, Ida Boonen, Andy Luyten en Erik Curvelier vieren Kerstmis dit jaar noodgedwongen alleen.
Volledig scherm
PREMIUM
Lukas Van Renterghem, Ida Boonen, Andy Luyten en Erik Curvelier vieren Kerstmis dit jaar noodgedwongen alleen. © Photonews

Zij vieren kerst noodgedwongen in hun eentje: “Jammer, maar geen boete van 1.750 euro riskeren”

Alleenstaanden mogen met kerstavond of op kerstdag hun twee contacten tegelijk inviteren aan de feestdis. Maar de puzzel laat zich niet overal zo makkelijk leggen, met als gevolg dat er aan nogal wat kersttafels straks maar één stoel zal staan. Hoe gaan ze daarmee om? Deze vier singles maken er toch het beste van. "Ik heb één ding plechtig beloofd aan mezelf: ik ga niét zielig zijn."

38 reacties

 • Rachel Janssens

  2 maanden geleden
  Polarisatie viert hoogtij. Mensen moeten dringend terug tot het essentiële komen. Is het zo erg om eens Kerst en Oud met minder mensen te vieren? Of een jaar niet te kunnen reizen of groots te feesten? Enig idee hoeveel mensen er zijn die echte eenzaamheid kennen. Dag na dag, jaar na jaar. Eenzaam met alle feestdagen, hun verjaardag inbegrepen en daarbovenop elke dag een dag van eenzaamheid. 
 • Gerits Hilde

  2 maanden geleden
  Als alleenstaande 60 plusser vind ik het helemaal niet zo erg. Normaal vieren we het met het ganse gezin, maar dit jaar niet. Ik drink een lekker wijntje, ga bij het plaatselijk restaurant een feest maaltijd afhalen. We facetimen met elkaar en een avondje Netflix met m’n hond naast mijn zij. Zo erg vind ik dit niet.
 • Danny De Bock

  2 maanden geleden
  Ik ben zelf single , voor oudjaar bestel ik me een luxe fruit de mer met een goeie fles champagne voor mezelf, veilig genieten maar :-)
 • Rudi Met den Ancxt

  2 maanden geleden
  Het zal een uitzondering blijken
 • DANY vandekerkhove

  2 maanden geleden
  Vier al meer dan 10 jaar kers en nieuwjaar alleen met mijn hondje ik ben 72jaar het zijn voor .mij dagen zoals al andere dagen.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel