Kos
Volledig scherm
PREMIUM
© Kos

Wie is Eden Hazard privé? Hij monsieur charmeur, zij mademoiselle discrète: de familieman die z’n gezin liefst uit de spotlights houdt

Rode DuivelsIn kookprogramma ‘Tous en cuisine’ krijgt zoon Yanis de vraag wat Eden Hazards beste gerecht is. Met uitgestreken gezicht antwoordt hij: “Rien! Niets.” De appel en de boom. Het zijn de Hazards zoals ze zijn: entertainers met hun ondeugende en onnozele kantjes. Op zoek naar man en madame Hazard. Hij, de wereldvoetballer, die op vakanties wel eens durft vergeten dat hij een prof is. Dan eet en drinkt hij wat hij wil. Zij, die nog altijd onopgemerkt kan gaan winkelen en de onzichtbare motor is achter zijn carrière.

3 reacties

 • Willy Kok

  5 dagen geleden
  Eden is de eenvoud zelve gebleven,loopt niet te pronken met zijn rijkdom daarom wordt hij ook ze graag gezien.
 • patrick de bock

  5 dagen geleden
  Is precies niet alleen een charmante maar ook een wijze madam
 • Lisette Nelissen

  5 dagen geleden
  Niet voor niets is Eden Hazard en bij uitbreiding de hele familie Hazard zeer geliefd in Braine-le-Comte ofte 's Gravenbrakel.
 1. “Eriksen kan Denemarken donderdag bijzonder gevaarlijk maken. De Duivels moeten snel switchen”
  Play
  Rode Duivels
  8

  “Eriksen kan Denemarken donderdag bijzonder gevaarlijk maken. De Duivels moeten snel switchen”

  Na wat er gebeurd is met Christian Eriksen, wordt Denemarken - Belgie donderdag (18u) een duel met een bijzonder speciale rand. Een emotionele match, zei Youri Tielemans eerder vandaag al op de persconferentie. “De Denen zouden ons weleens kunnen verrassen”, denkt traumapsycholoog Erik de Soir. “Voor de Duivels komt het erop aan in de match geen compassie te tonen.”
 2. Kasper Schmeichel, die Eriksen al in het ziekenhuis bezocht, is scherp voor UEFA: “In een positie gebracht die ik niet eerlijk vind”
  Play
  EK voetbal
  24

  Kasper Schmeichel, die Eriksen al in het ziekenhuis bezocht, is scherp voor UEFA: “In een positie gebracht die ik niet eerlijk vind”

  Kasper Schmeichel (34) is niet te spreken over het feit dat Denemarken-Finland uitgespeeld werd, amper enkele uren nadat Christian Eriksen (29) een hartstilstand kreeg. Dat vertelde de doelman deze ochtend tijdens een persconferentie. “We zijn in een positie gebracht die ik niet eerlijk vind.” Schmeichel en kapitein Kjaer bezochten Eriksen intussen ook in het ziekenhuis.