Al sinds 2012 lopen er dossiers tegen de 27-jarige G.R. uit Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Al sinds 2012 lopen er dossiers tegen de 27-jarige G.R. uit Gent. © Instagram

Vorig jaar diende andere BV al klacht in: eerder al negen onderzoeken naar man achter ‘Eveline’, nooit stond hij voor rechter  

ShowbizzIn de zaak van de 27-jarige Gentenaar die Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang in de val lokte met naaktfoto's diende een andere Bekende Vlaming vorig jaar al een klacht in tegen dezelfde dader. Het parket in Brussel moet beslissen of G.R. voor de rechtbank komt. Opvallend: in zeven andere dossiers tegen G.R. vond het parket van Dendermonde het niet nodig hem voor de rechter te brengen.

 1. Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6
  TV

  Aap moet identiteit prijsgeven: alle optredens - én hints - van ‘The Masked Singer’ aflevering 6

  Een nieuwe vrijdag, een nieuwe ‘The Masked Singer’. Ook tijdens de zesde show zetten Jens Dendoncker (30), Julie Van den Steen (28) en Karen Damen (45) hun speurtocht naar de bekende gezichten achter de maskers onverminderd verder. Ze kregen deze keer de hulp van gastspeurder Vincent Banić (32), al moest er ook weer afscheid worden genomen van een deelnemer. Deze keer werd Aap naar huis gestuurd, maar wie zat er nu eigenlijk verstopt achter het masker?
 2. Model dat gebruikt werd om BV's te lokken, reageert voor het eerst: “Niet de eerste keer dat dit gebeurt”
  PREMIUM

  Model dat gebruikt werd om BV's te lokken, reageert voor het eerst: “Niet de eerste keer dat dit gebeurt”

  Gewezen ‘Idool’-finalist Born Crain outte zich onlangs ook als bijna-slachtoffer van de 27-jarige G.R., alias ‘Eveline’. ‘Zij’ had geprobeerd hem naakt te doen poseren en gebruikte zelf foto’s van het Australische model Erin Mia James. Die was niet op de hoogte, maar toch is het geen verrassing voor haar. “Ik voel me zeer ongemakkelijk bij het idee dat mijn foto’s en identiteit zijn gebruikt om een misdrijf te plegen. Maar het is niet de eerste keer”, zegt ze in een reactie aan onze krant.