Vakantiewoningen om te huren in Zuid-Frankrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Vakantiewoningen om te huren in Zuid-Frankrijk. © VillaSud, Vacancesprovence


Vakantiehuis huren zoals de Verhulstjes in Zuid-Frankrijk? Onze reisexpert legt uit hoe je het aanpakt en toont budgetvriendelijke opties

Het huis van de Verhulstjes in Sint-Tropez gezien, maar mag het voor jou wat budgetvriendelijker zijn? Dan ga je gewoon zélf op zoek naar een leuk vakantiehuis voor deze zomer. Onze reisexpert Johan Lambrechts vertelt waar je allemaal op moet letten als je er een wil huren en tipt zes accommodaties.

 1. Glaasje teveel op tijdens het EK? Zoveel kan het je kosten om dronken te rijden

  Glaasje teveel op tijdens het EK? Zoveel kan het je kosten om dronken te rijden

  De horeca is weer helemaal open én het EK voetbal begint: twee redenen om feest te vieren. Reden ook voor Vias Institute, Assuralia en de VZW Belgische brouwers om een nieuwe BOB-campagne op te starten. Volgens Vias verdubbelde het aantal verkeersongevallen in de uren na de wedstrijden van de Rode Duivels op het WK in 2018. Wat gebeurt er wanneer je dronken rijdt of een ongeval veroorzaakt? En zijn er gevolgen voor je autoverzekering? Independer.be legt uit.
 2. BINNENKIJKEN. Het droomhuis van de Verhulstjes in Saint-Tropez: te huur voor 28.500 euro per week
  PREMIUM
  Showbizz

  BINNENKIJ­KEN. Het droomhuis van de Verhulst­jes in Saint-Tro­pez: te huur voor 28.500 euro per week

  Een mastersuite met twee badkamers, met uitzicht over de Golf van Saint-Tropez. Plus nóg drie suites, elk met badkamer, een salon zo groot als een danszaal, eetkamer, keuken met koelruimte en bijkeuken, zwembad, fitnessruimte en een tuin van ruim 2.000 vierkante meter. Dat is Villa Moulins des Graniers, straks het decor voor het nieuwe seizoen van ‘De Verhulstjes’. De villa van Gert en co. is te huur voor 28.500 euro... per week. Een rondleiding, in woord én beeld.