Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Sympathieke man, maar lakse advocaat die klanten voorliegt”: boze cliënten klagen topadvocaat Pol Vandemeulebroucke aan

AntwerpenMinstens vier cliënten zijn naar de Antwerpse stafhouder van de Orde van Advocaten gestapt om hun geld terug te eisen van de bekende strafpleiter Pol Vandemeulebroucke. Eén van hen zegt 300.000 euro tegoed te hebben. “Ik heb geen eurocent van mijn cliënten achtergehouden”, zegt Vandemeulebroucke vol overtuiging. De strafpleiter is recent wel veroordeeld tot terugbetaling van 15.000 euro ereloon omdat hij maar half werk had geleverd.

  1. Getest en goedgekeurd: Bart De Wever neemt als allereerste een plons in Sportoase Groot Schijn in Deurne
    Deurne

    Getest en goedge­keurd: Bart De Wever neemt als allereer­ste een plons in Sportoase Groot Schijn in Deurne

    Het gloednieuwe zwem- en sportcomplex Groot Schijn aan de Ruggeveldlaan in Deurne heeft woensdag de deuren geopend. Voor even dan toch. Want Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) mocht er in primeur al een keertje gaan plonsen. Het grote publiek moet nog wat geduld oefenen, tot het weekend van 2 en 3 oktober. Sportoase maakte woensdag ineens ook de tarieven bekend. En wat blijkt: wie buiten de stad woont, betaalt (een stuk) meer.