PREMIUM
Sterrenchef Luc Bellings bezoekt bekendste frietkoten van het land: “Wie dit opeet, heeft er ‘s avonds nog ‘plezier’ van”
Ook in lockdowntijden lust de Vlaming wel eens een frietje en een curryworst speciaal. Maar waar is het nu écht de moeite om te gaan aanschuiven? Sterrenchef Luc Bellings bezocht voor ons de bekendste frietkoten van de Vlaamse hoofdsteden en Brussel, en stelt vast dat geen enkele frituur erin slaagt om ze allebei perfect klaar te maken. “Waar de friet top is, is curryworst vaak flop.” Toch heeft hij één perfect bakje friet gevonden en één curryworst speciaal die een 10 op 10 verdient.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Storing bij Proximus in delen van Antwerpen en Limburg achter de rug
Zowat 5.000 klanten van Proximus in Antwerpen en Limburg zaten vanavond zonder internet en mogelijk zonder digitale televisie. Oorzaak was een elektriciteitspanne in een van de gebouwen. Een woordvoerder van het telecombedrijf bevestigt dat de problemen intussen opgelost zijn. -
Jobs Wat als je niet op pensioen wil gaan? Dit zijn de regels voor werken na 65
Het pensioen van tv-icoon Martine Tanghe gaf een nieuwe impuls aan het debat over werken na 65. Wil je blijven werken hoewel je op pensioenleeftijd bent? Of ben je al met pensioen, maar wil je toch iets bijverdienen? Jobat.be bekeek de regels. -
PREMIUM
De grote wasmiddelentest: “Wie toch merkproduct verkiest, betaalt tientallen euro’s meer voor een slechter resultaat”
-
-
Livios Isoleren: welk materiaal kies je het best en waar moet je op letten?
Wil je je vloeren, muren of dak isoleren? Dan heb je keuze uit een ruim aanbod aan materialen: minerale wollen, kunststof, cellenglas, natuurlijke en reflecterende materialen. Maar hoe weet je nu welk materiaal je moet kiezen en waar je daarbij vooral op moet letten? Bouwsite Livios zet de meest gebruikte materialen voor jou op een rijtje. -
PREMIUM
“Ik zou dit nooit kant-en-klaar kopen, want het is een heel simpele saus om zelf te bereiden”: tv-kok Loïc proeft zoetzure sausen uit de supermarkt
Iedereen kent het gerecht: varkensvlees of kip met zoetzure saus en rijst van bij de Chinees. Maar dit ‘Chinese’ gerecht zal je nergens in China vinden. Laat staan dat wat wij hier kant-en-klaar als zoetzure saus kopen typisch Chinees zou zijn. TV-kok Loïc Van Impe legt voor de ‘Wereldreis in je keuken’-challenge uit welke tradities uit de Chinese keuken wel in zoetzure saus zitten, proefde de kant-en-klare zoetzure sauzen uit bokalen en geeft tips om de saus zelf te maken. -
Livios Een terrasoverkapping kiezen? Deze checklist helpt je op weg
Corona houdt ons al maanden aan huis gekluisterd, en het ziet er niet naar uit dat daar snel verandering in komt. Overweeg je een terrasoverkapping om in alle comfort tijd buiten door te brengen? Weet dan dat er een overvloed aan keuzemogelijkheden en combinaties bestaat. Bouwsite Livios overloopt de zeven belangrijkste vragen die je moet stellen als je bepaalde systemen vergelijkt. -
PREMIUM
Sven Ornelis deelt het recept voor zijn favoriete familiegerecht: “Roger Van Damme gaf onze appeltaart zelfs heuse sterren-make-over”
Sven Ornelis kookt graag en goed. Dat kun je lezen op zijn leuke blog ‘De would-be chef’, waarop hij de lekkerste recepten deelt met zijn publiek. Het koken kreeg hij mee van thuis uit. Eerst en vooral van zijn moeder, Anny, maar zeker ook van zijn grootmoeder: mémé Julia. Haar appeltaart is de grote favoriet. Hoe je die zelf kan maken, verklapt hij samen met zijn moeder in onze nieuwe rubriek ‘Het recept van grootmoeder’.
25 reacties
Popelier Frank
Ronny Cuypers
Peter Debrouwer
Jean Leemans
Jan Verplancken