Prins Laurent en princes Claire zouden volgens kenners al maandenlang gescheiden leven van elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Laurent en princes Claire zouden volgens kenners al maandenlang gescheiden leven van elkaar. © BELGA

Prins Laurent achtervolgd door geruchten: zijn hij en prinses Claire al maanden gescheiden?

RoyaltyStaat het huwelijk van prins Laurent (57) en prinses Claire (47) op springen? Nu de prinses officieel afwezig zal zijn tijdens de feestelijkheden voor de Nationale Feestdag, draait de speculatiemolen op volle toeren. Al is dat niet de eerste keer. Zo meent een royaltywatcher in HUMO dat prins Laurent en zijn vrouw al maandenlang gescheiden door het leven zouden gaan én zou inmiddels ook duidelijk zijn waar prinses Claire de afgelopen tijd dan wél te vinden was. Wat heeft prins Laurent zélf te zeggen over deze geruchten? 

42 reacties

 • Jozef Van Mellaert

  1 week geleden
  Prins Laurent gaat zelf niets zeggen over de geruchten. Als hij iets zegt wordt het in de media toch altijd verdraait.
 • raymond van der craen

  2 weken geleden
  Hebben die fans van Laurent en verder die heel koninklijke familie zich al afgevraagd hoeveel financiële steun die al gegeven hebben aan de slachtoffers van de natuurlamp? Opdoeken die handel en geef die uitgespaarde koninklijke dotatie integraal aan de mensen die het nodig hebben. Wie de schade met zijn eigen ogen gezien heeft zal deze opinie als vrij logisch beschouwen.
 • maria vaeyens

  2 weken geleden
  Heb hem persoonlijk ontmoet is heel vriendelijk en springt direct recht als hij ziet dat iemand hulp nodig heeft zonder poes pas. Hij is altijd het zwarte schaap geweest in de familie. Hopelijk komt alles goed zowel voor hem, Claire en de kinderen
 • Ivan Willems

  2 weken geleden
  Komaan gepeupel, laat die mensen toch gerust zeg. Lauren heeft het verdomd niet makkelijk gehad. Laat toch af dst gemoei. En als het zo is dat ze gescheiden zijn, zal het niet onze zaak zijn , maar de hunne. Kijk eerst naar jullie eigen leven.
 • Peter De Sutter

  2 weken geleden
  Dat zullen we morgen wel zien zeker?….op den defilé!!
 1. Na jaar vol tegenslag: prins Laurent deelt beste wensen met stralende gezinsfoto
  Royalty

  Na jaar vol tegenslag: prins Laurent deelt beste wensen met stralende gezinsfoto

  Prins Laurent (57) en zijn vrouw prinses Claire (46) hebben hun volgers via de sociale media fijne feestdagen en een gelukkig 2021 gewenst. Het koninklijke koppel deed dat met een stralende nieuwe foto, waarop ze samen te zien zijn met hun kinderen Nicolas (15), Aymeric (15) en Louise (17). Op het portret valt één gegeven op: het gezin poseert in truien die zo uit de kledingkast van viroloog Marc van Ranst lijken te komen.
 2. Albert & Paola wonen al maanden in een pastorie in de Ardennen: “We groeten hen, maar dat is alles”
  PREMIUM
  Royalty

  Albert & Paola wonen al maanden in een pastorie in de Ardennen: “We groeten hen, maar dat is alles”

  Koning Albert II (86) en koningin Paola (83) isoleren zichzelf al maandenlang in het Naamse dorpje Villers-sur-Lesse. Ze verblijven er in een gerenoveerde pastorie, eigenlijk een erfenis van de kinderen van Laurent en Claire, die de voormalige vorstin in 2010 redde van krakers en voor fiks wat geld verbouwde. Hoe vullen ze daar hun dagen? En wat vinden de dorpsbewoners eigenlijk van hun aanwezigheid?