LIER - De droogkuis waar de feiten zich hebben afgespeeld werd na de vaststellingen verzegeld. INZET: Slachtoffer Nicole Gyselinckx
Volledig scherm
PREMIUM
LIER - De droogkuis waar de feiten zich hebben afgespeeld werd na de vaststellingen verzegeld. INZET: Slachtoffer Nicole Gyselinckx © Tim Van der Zeypen

Paul (69) was jaloers en kon niet verdragen dat Nicole (64) hem zou verlaten: “Een maand geleden probeerde hij haar al te verstikken”

Lier“He can burn in hell.” Martine, de jongere zus van de vermoorde Nicole Gyselinckx (64) uit Lier, spaart haar ex-schoonbroer Paul (69) niet. Maandagavond nam hij een geweer mee naar de droogkuis langs de Kartuizersvest die hij samen met Nicole al jarenlang uitbaatte en schoot haar dood. Nadien schoot hij zichzelf neer. “Ons hart doet verschrikkelijk veel pijn”, aldus Martine.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"