Tiene Carlier
Volledig scherm
PREMIUM
© Tiene Carlier

Overlegcomité wordt ‘terrascomité’: ook buitenbubbel en contactberoepen morgen weer op tafel

Dat de scholen na de paasvakantie deels heropenen, staat zo goed als vast. De vraag is wie volgt, nu de coronacijfers na de ‘paaspauze’ nog steeds niet goed zijn. Het winkelen op afspraak blijkt geen succes en ook de kappers willen liefst zo snel mogelijk weer knippen. Ook over de horeca is het laatste woord niet gezegd. Een overzicht van wat morgen op tafel ligt tijdens het Overlegcomité. 

147 reacties

 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Dat de scholen open mogen is normaal, maar al de rest zeker nog een maand niet !
 • gerda Beynen

  2 maanden geleden
  Terrasjes met dit weer? En euhhh wat voor de mensen in Horeca die geen terras mogen of kunnen zetten? Worden deze gediscrimineerd? Marnix Verschraegen en andere .. denk dat het genoeg geweest is ze moesten U eens 1j3m loon ontnemen en u wel alle lasten laten voldoen u heeft u job en inkomsten. Afgestudeerde jongeren Horeca wereld krijgen geen bal geen dop geen loon geen Technisch werkloosheid want ze MOETEN 3m werken om te kunnen genieten 90% heeft in September hun contract getekend..open nu
 • Marnix Verschraegen

  2 maanden geleden
  Veel te vroeg al die versoepelingen. Stel alles nog maar een maandje uit Men zegt altijd kijk de cijfers dalen, das natuurlijk normaal dat ze dalen als er minder getest wordt.
 • Peter van Nieuwpoort

  2 maanden geleden
  Sneller vaccineren zoals in andere landen, minder wauwelen, vijf regeringen en nog meer ministers van weet ik veel. Terrassen kunnen gewoon open. Verloop en drukte is minder dan in luchtdichte supermarkt!
 • Willy Devroey

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat er absoluut geen versoepelingen komen. ben het beu om zoveel mogelijk mensen te vermijden omdat een groep egoïsten er alles aan doen om de besmettingen in stand te houden.