Voor geen geld ter wereld wilden ze in Westrem wonen, maar nu zijn Sophie en Jelle uit 'Blind gekocht' dolblij in het dorp.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor geen geld ter wereld wilden ze in Westrem wonen, maar nu zijn Sophie en Jelle uit 'Blind gekocht' dolblij in het dorp. © Play4

Op bezoek in het verwenste dorp uit 'Blind Gekocht': “Vanaf nu zijn wij van ‘Fucking Westrem’”

"Niet in Westrem. Niet in fucking Westrem." Jelle en Sophie, het koppel dat een huis zocht in Wetteren, moet het in twee afleveringen 'Blind gekocht' wel twintig, dertig keer hebben gezegd. Toen ze te horen kregen dat ze naar deelgemeente Westrem moesten verhuizen, verdween de grond onder hun voeten. Het dorpje waar half Vlaanderen nog nooit van had gehoord, kreeg op slag een hoop antireclame. Een rondleiding in woord en beeld. "Op tv zeggen ze zoveel”.

8 reacties

 • Alex Bervoets

  1 week geleden
  Wat hebben mensen toch met een postcode? Dat is toch maar een cijfertje op je adres? Mij maakt het niet uit in welke gemeente dat ligt, zolang het maar voldoet aan je voorwaarden. Die enkele honderden meters maken toch niets uit?
 • marie-rose van der haeghen

  1 week geleden
  Hoe absurd is het om uw centen weg te geven aan doodvreemden om een huis voor je te kopen en in te richten . Mooi gedaan , meestal , maar die huizen hebben geen persoonlijke ziel . Het zijn als het ware showrooms in in een interieurzaak.
 • Elise Van Damme

  1 week geleden
  Ook leuk om zo je intrede ergens te doen waar je gaat wonen! Een verwenst dorp met verwenste inwoners die je dan een hartelijk welkom zouden moeten geven. Doe niet mee aan dergelijke idiote programma's en kom niet klagen
 • Kristof Degros

  1 week geleden
  Ze mogen blij zijn, goedkope verbouwing. Want wat die verbouwen met 80.000-100.000 euro kan je zelf niet. Hier zit een deel sponsoring tussen. Als je het zelf doet, zal het al nipt worden. Of ze moeten alles aan groothandelsprijs kunnen kopen, en dan nog.En wat was het 500m in "Fucking Westrem", das nu toch ook niet het einde van de wereld zeker ?
 • Patrik De Weirdt

  1 week geleden
  Eigen schuld. Ze moesten hun centen maar niet geven aan iemand die zich duidelijk niets aantrekt van hun wensen.