Psychologe Kaat Bollen presenteerde in 2018 een burleske show in sexy outfit. Dat is één van de activiteiten die de psychologencommissie haar kwalijk neemt.
Volledig scherm
PREMIUM
Psychologe Kaat Bollen presenteerde in 2018 een burleske show in sexy outfit. Dat is één van de activiteiten die de psychologencommissie haar kwalijk neemt. © Photo News/Leye

Onze reporter Nadine Van Der Linden over de hetze rond Kaat Bollen: “Het maakt natuurlijk wél uit wat je draagt”

De beslissing van de psychologencommissie rond Kaat Bollen is fout en ruikt naar zure kaas. Los daarvan gaat de massale steun in overdrive. “Uiteraard mag Kaat Bollen dragen wat ze wil, maar dat elke kledingstuk gelijk is - een broek of een puntbeha - is niet waar”, vindt onze reporter Nadine Van Der Linden.

 1. HET DEBAT: Is een verbod op toeristische reizen noodzakelijk?
  HET DEBAT

  HET DEBAT. Is een verbod op toeristi­sche reizen noodzake­lijk? Geef hier je mening

  Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen verzet zich niet tegen een maatregel die onze premier Alexander De Croo (Open Vld) straks bij het Overlegcomité op tafel wil leggen: het tijdelijk verbieden van toeristische reizen. Tot nu zijn niet-essentiële buitenlandse reizen enkel sterk afgeraden, maar niet verboden. Wat denk jij? Is een algeheel verbod op plezierreizen noodzakelijk of blijft het huidige ontraden genoeg? Laat het weten in de comments onder dit artikel.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"