Onze reporter laat het zich smaken zónder de maatregelen te overtreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reporter laat het zich smaken zónder de maatregelen te overtreden. © Joel Hoylaerts/Photo News

Onze reporter ging zaterdagavond toch op restaurant, en overtrad daarbij geen enkele coronamaatregel

Lekker uit eten, dat is er in deze semilockdown niet meer bij. En toch ging reporter DIETERT BERNAERS zaterdagavond op restaurant. Hij overtrad daarbij geen enkele coronamaatregel, én hij was niet alleen.

 1. Aanklager haalt uit in zaak-Alinda Van der Cruysen: “DNA liegt nooit, zij liegt altijd”
  PREMIUM

  Aanklager haalt uit in zaak-Alin­da Van der Cruysen: “DNA liegt nooit, zij liegt altijd”

  Er is lang en intens gepleit op het assisenproces tegen Alinda Van der Cruysen. Zwart-wit. “Vrijspraak in deze zaak is enkel mogelijk als de verdediging het wetenschappelijk DNA-bewijs weerlegt. Het uitstapje met nonkel Guy ‘een kans geven’ als uitleg, vind ik wat mager”, zei aanklager Van Espen. Volgens de verdediging brengt de aanklager een absurd verhaal met veel gaten, gevolg van “tunnelvisie” bij onderzoekers. Morgen krijgt beschuldigde het laatste woord. Dan gaat de jury in beraad. De inzet is hoog.
 2. Leuvense handelaars voelen sluiting van horeca in omzetcijfers maar ze blijven creatief: “Personal shopping is een deel van het antwoord”
  PREMIUM
  Leuven

  Leuvense handelaars voelen sluiting van horeca in omzetcij­fers maar ze blijven creatief: “Personal shopping is een deel van het antwoord”

  Uit een kleine rondvraag blijkt dat de omzetcijfers van de Leuvense handelszaken lijden onder de verplichte sluiting van de horeca. Er is sprake van een omzetverlies tot wel 40 % in sommige zaken maar dat neemt niet weg dat alles beter is dan de deuren moeten sluiten. En bijgevolg zoeken de eigenaars van de handelszaken naar creatieve oplossingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de bekende kledingzaak Portobello op de Bondgenotenlaan.
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?