Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Onze huisanalist Marc Degryse kietelt RSCA-voorzitter Wouter Vandenhaute: “Anderlecht komt terug. Misschien sneller dan je denkt”

RSC AnderlechtSuper Sunday – voor Wouter Vandenhaute (58) althans. Eerst de Ronde Van Vlaanderen, nadien Anderlecht-OHL. Het ging evenwel geen seconde over de koers, toen Marc Degryse Vandenhaute bezocht voor zijn coming-out in de media als RSCA-voorzitter. Dat was, dixit Marc, “hoog tijd”.

  1. 15 coronapositieven bij SK Deinze: inhaalmatch op Westerlo uitgesteld
    Belgisch voetbal

    15 coronaposi­tie­ven bij SK Deinze: inhaal­match op Westerlo uitgesteld

    In 1B rust een vloek op het duel tussen Westerlo en Deinze. Enkele weken geleden werd de partij verdaagd omdat bij Westerlo meer dan zeven spelers met corona waren besmet. De inhaalmatch van komende maandag in het Kuipje is uitgesteld omdat vijftien personen van Deinze positief testten op Covid-19. Vorige week miste één speler door ziekte de partij bij Club NXT. Twee andere A-kernspelers kregen donderdagvoormiddag te horen dat ze een positieve test hadden afgelegd. Zij ontbraken in de partij van vrijdagavond tegen Westerlo (2-2). Een nieuwe test bracht aan het licht dat intussen vijftien personen – spelers, staf en entourage werden extra getest – een besmetting opliepen. De partij in het Westelse Kuipke voorzien maandagavond gaat niet door. De thuismatch van Deinze op zondag 1 november tegen leider Seraing staat eveneens op de helling. Van de vijftien positief geteste personen heeft slechts één iemand symptomen. Iedereen werd in quarantaine geplaatst.