Van links naar rechts: Brigitta Callens, Kedist Deltour en Ilse De Meulemeester.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Brigitta Callens, Kedist Deltour en Ilse De Meulemeester. © Dieter Bacquaert/Kristof Ghyselinck/ANP Kippa - Fotomontage HLN

Nu Ilse De Meulemeester en Kedist Deltour in opspraak komen: de vloek van het Miss België-kroontje slaat weer toe

ShowbizzEen kooivechtend vriendje met crimineel verleden heeft Miss België Kedist Deltour (24) in een lastig parket gebracht, en ook Ilse De Meulemeester ligt onder een vergrootglas. Het is de zoveelste keer dat het tumultueuze leven van een Miss een smet werpt op het kroontje. De fratsen van Tanja Dexters zijn genoegzaam bekend, maar herinnert u zich ook nog de winkeldiefstal van Brigitta Callens? Een overzicht van alle missen die de mist ingingen.

 1. Dave Chappelle wil gerust in gesprek gaan met trans personen: “Maar je moet mijn show helemaal bekijken”
  Celebrities

  Dave Chappelle wil gerust in gesprek gaan met trans personen: “Maar je moet mijn show helemaal bekijken”

  Dave Chappelle (48) lag de afgelopen weken behoorlijk onder vuur. De komiek zou in z'n nieuwe show ‘The Closer’, te bekijken op Netflix, enkele transfobe opmerkingen gemaakt hebben. Daar kwam veel commentaar op, onder meer van transgender medewerkers van de streamingdienst. Die legden zelfs een tijdje het werk neer uit protest. Chappelle is op de hoogte van de kritiek, zegt hij in een nieuw filmpje op sociale media. “Maar het klopt niet dat ik niet wilde praten.”
 2. Frituurbaas over relatie met ex-miss Ilse De Meulemeester: “Op Valentijnsdag ging ik met Ilse goudblokjes ophalen in Zwitserland”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Frituur­baas over relatie met ex-miss Ilse De Meulemees­ter: “Op Valentijns­dag ging ik met Ilse goudblok­jes ophalen in Zwitser­land”

  De Antwerpse frituurbaas en miljonair Jacobus Perdaems heeft ook op de tweede procesdag zijn gal gespuwd over de inhaligheid van ex-miss Ilse De Meulemeester. De aanklager eist drie jaar cel tegen Perdaems wegens het opzettelijk aanrijden van Ilse De Meulemeester en haar zoontje. Volgens de frituurbaas kan dat ongeval niet los gezien worden van de 2,8 miljoen euro aan giften in cash, juwelen, auto’s en zelfs een villa die hij in al zijn verliefdheid aan de ex-miss cadeau deed. Voor de rechtbank deed zijn advocaat uitgebreid de details over die relatie uit de doeken.