RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Naar deze landen kan je weer op reis zonder tests en quarantaines als je gevaccineerd bent

Weet je nog hoe het was om zorgeloos te reizen, zonder de poespas van coronatests en verplichte quarantaines? Wel, in een aantal landen is al het al opnieuw mogelijk. Mits je een bewijs kan voorleggen dat je gevaccineerd bent tegen het coronavirus. Een overzicht.

129 reacties

 • marie-rose van der haeghen

  1 maand geleden
  Uiteraard zullen vele landen eisen dat je gevaccineerd bent , dat is toch normaal . Dus is het ook noodzakelijk dat gevaccineerden daar ook een bewijs of attest voor krijgen .
 • Tom Bogaerts

  1 maand geleden
  Reizen zonder vaccinatie kaart zou niet meer mogen maar de mensen afgelopen jaar laten werken (ook niet COVID proof) zonder vaccinatie was geen probleem ?! Dan is reizen zonder vaccin ook geen probleem ..
 • Hildegard Haleydt

  1 maand geleden
  Je moet wel aan de beurt komen om je te kunnen laten vaccineren. Met zo n tempo kan het nog n tijdje duren en zeker voor de jeugd
 • Inge Beckers

  1 maand geleden
  Heb genoeg van reizen. Na 5x met het vliegtuig te reizen met erg grote vliegangst heb ik er meer dan genoeg van! Nu is het vakantie in eigen tuin met terras. Veel goedkoper!
 • Clemence Nees

  1 maand geleden
  Ben 80. Heb genoeg gereisd. Afbouwen en herkauwen. Thuis is het ook goed, vooral als de zon schijnt. Word met de dag banger van het vaccin. Aan de eenzijdige communicatie zit een geurtje!
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den