Het homoseksuele koppel in ‘Dertigers’ (Eén) gaf deze week met drie van jetje.
Volledig scherm
PREMIUM
Het homoseksuele koppel in ‘Dertigers’ (Eén) gaf deze week met drie van jetje. © VRT

Na het triootje in ‘Dertigers’: met stip de wildste fantasie, “zou ik het opnieuw doen, dan zou het met veel duidelijkere afspraken zijn”

Dat hebben we dan ook weer gehad: het homoseksuele koppel in ‘Dertigers’ (Eén) gaf deze week met drie van jetje. Seks met meerdere personen staat bovenaan heel wat verlanglijstjes. Maar is het de hemel op aarde? Twee lezers getuigen en seksuoloog Wim Slabbinck over voordelen én valkuilen.

12 reacties

 • Jan Van Bavel

  2 weken geleden
  Wat een goedkope brol, ze moesten verlegen zijn. Ben zeker dat de echte homo en lesbiennes mensen dit niet goedkeuren. Niveau is zelfs onder nul.
 • SONNY Pollaere

  2 weken geleden
  Ik heb deze scene moeten aanschouwen, gezien de tv per toeval aanstond, maar dacht wel dat het om een episode van 'The bold & beautifull' betrof. In ieder geval, en nu kom ik tot het punt van mijn betoog: ik heb de tv uitgezet, om geen electriciteit te verkwanselen aan deze bagger, wetende temeer dat de elektriciteitsprijzen de pan uitswingden gisteren door de panne in Thihange.
 • Gerda Haubourdyn

  2 weken geleden
  Wat een wereld. Alles kan en mag. Echt om fier op te zijn.
 • Gaston Foubert

  2 weken geleden
  Marginaler kan het toch niet meer, of toch?
 • Thomas De Lighbuer

  2 weken geleden
  Luc, maar blijkbaar wel interessant genoeg om het te lezen...
 1. OVERZICHT. Cijfers blijven verder dalen, symbolische kaap van meer dan 1 miljoen geregistreerde coronabesmettingen overschreden
  17

  OVERZICHT. Cijfers blijven verder dalen, symboli­sche kaap van meer dan 1 miljoen geregi­streer­de coronabe­smet­tin­gen overschre­den

  De verschillende indicatoren voor de coronacrisis in België blijven verder dalen. Zo worden er intussen weer minder dan 3.000 nieuwe besmettingen per dag geregistreerd. Ook de druk op de ziekenhuizen neemt voorzichtig af. De symbolische kaap van meer dan 1 miljoen geregistreerde coronabesmettingen werd vandaag bereikt. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano. Officieel zijn al 1.003.746 mensen besmet geraakt, maar volgens biostatisticus Geert Molenberghs (KULeuven/UHasselt) is dat slechts het topje van de ijsberg. “Het échte aantal ligt tussen 3 en 3,5 miljoen”, zei hij gisteren aan onze redactie.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”