VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Na een lief, een huis of boerin zoeken we nu ook een kind op tv: VTM zoekt mensen die samen een baby willen, maar géén relatie

TVOp tv een lief zoeken? Dat kennen we. Op tv een huis zoeken? Dat kennen we ook. Maar op tv op zoek gaan naar iemand met wie je een kind op de wereld wil zetten, zonder dat je die persoon je lief of echtgenoot noemt? Da’s nieuw. In ‘Ik wil een kind’ gaat VTM op zoek naar singles of koppels die graag een kind willen, maar er om de een of andere reden geen kunnen krijgen en dus op zoek zijn naar een andere alleenstaande of koppel om een kind mee op de wereld te zetten en dat op te voeden. Geen evident idee, maar experts zien heel wat voordelen aan bewust co-ouderschap. “Het welzijn van het kind is soms meer gegarandeerd dan in een traditioneel gezin.”

161 reacties

 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Wat gaan ze nog allemaal kapotmaken ! Menselijke waarden zijn kompleet verdwenen !
 • Etienne Durinck

  2 maanden geleden
  Samen een kind willen maar geen relatie. Ik beklaag dit kind nu reeds.
 • Leenaerts anita Leenaerts anita

  2 maanden geleden
  Een kind is geen koopwaar hé . Leuk om te weten voor dat kind later . Zijn er nog geen ongelukkige kinderen genoeg . Echt dit is erover . Hopelijk gaat dit niet door want is echt te gek voor woorden .
 • Hilde Peeters

  2 maanden geleden
  Wat moet dat kind later beseffen waar het vandaan komt. Al van voor de geboorte een tv product .
 • Patrick bloemen

  2 maanden geleden
  Hoe diep kan je vallen , pfffff
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Gordon onder vuur na reis naar Zuid-Afrika: “Hij zat zwetend en verkouden bij finale ‘K2 zkt K3'”
  Showbizz
  13

  Gordon onder vuur na reis naar Zuid-Afri­ka: “Hij zat zwetend en verkouden bij finale ‘K2 zkt K3'”

  Gordon Heuckeroth (53), een van de juryleden van ‘K2 zoekt K3, ligt onder vuur bij onze noorderburen. Kijkers vonden dat hij er zaterdag tijdens de finale van de wedstrijd ‘niet oké’ uitzag: “Hij zat te zweten en klonk verkouden.” Velen denken dan ook aan corona, zeker omdat hij net terugkwam van vakantie uit Zuid-Afrika, waar momenteel de zorgwekkende omikronvariant de ronde doet. Gordon ging niet in quarantaine, wat op dat moment wel sterk aanbevolen werd.