Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Na corona volgen... de wachtlijsten: “Na tien weken sluiting wil iederéén naar de kapper”

We gaan stilaan opnieuw richting een coronavrij leven. Meteen naar de kapper, de tandarts of het schoonheidssalon? Daarvoor zal je geluk moeten hebben, of er heel snel bij zijn. Want na corona volgen wachtrijen, véél wachtrijen. Die uitgroei blijft wellicht nog wel een maand verder groeien, voor rijles is het al snel vier maanden aanschuiven. Waar zal u zoal geduld moeten hebben, en hoe lang? Een overzicht.

12 reacties

 • Karel Vandenabeele

  1 week geleden
  De kapper is meer dan een haarbehandeling. De kapper speelt ook de rol van psycholoog door een luisterend oor te zijn. Je kan dus spreken van een essentieel beroep. Psychologen mogen ook nog doorwerken toch ?
 • Rene Pas

  2 weken geleden
  Wat einde corona?? Laat me niet lachen het gaat zeker nog tot einde dit jaar duren, en 2022 zien we dan nog...
 • Jan Boden

  2 weken geleden
  Mijn kapper gaat me nooit meer zien denk ik sinds de aankoop van mijn tondeuse. Nooit meer aanschuiven, eindeloos wachten en idiote lectuur moeten lezen. Heerlijk.
 • Jan Hebbelinck

  2 weken geleden
  Ik heb de tondeuse ontdekt. Kappers zien mij niet meer. Doei.
 • Charity Swinnen

  2 weken geleden
  Meeste kappers werken nu in het zwart aan huis met staatspremie cadeau, zinloze sluiting dus. Lockdown heeft nul levens gered, enkel leven van sommigen wat verlengd, waarim vasthouden aan een beleid dat duidelijk faalt? Zal veel geld verdiend worden door crisis in stand te houden?
 1. OVERZICHT. Aantal nieuwe opnames in ziekenhuizen neemt voor tweede dag op rij toe, reproductiegetal opnieuw gestegen tot 1,06

  OVERZICHT. Aantal nieuwe opnames in ziekenhui­zen neemt voor tweede dag op rij toe, reproduc­tie­ge­tal opnieuw gestegen tot 1,06

  Voor de tweede dag op rij neemt het aantal nieuwe opnames van coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen verder toe. Tussen 16 en 22 januari werden gemiddeld 127,4 nieuwe patiënten opgenomen. In vergelijking met de week daarvoor is dat een toename met 5 procent. In de ziekenhuizen liggen nu 1.923 mensen, wat wel nog een daling is, met 1 procent. Op intensive care liggen 338 mensen. Dat blijkt zaterdag uit de recentste cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano.
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur