Vogue/Elle
Volledig scherm
PREMIUM
© Vogue/Elle

Modebladen zijn het nieuwe sexy: hoe Billie Eilish en co typische mannenbladen een hak zetten

CelebritiesEen bom in een bustier, goed voor een recordaantal kliks op internet: zangeres Billie Eilish (19) toont haar lichaam als nooit tevoren, en het is opvallend dat ze zulks in Vogue doet. Wat je vroeger zag in mannenbladen als Maxim of Esquire - mooie vrouwen in verleidelijke poses - zie je tegenwoordig in modemagazines.  Wat is de filosofie hierachter?

13 reacties

 • Rachel Janssens

  1 week geleden
  Sommige mannen hieronder praten over wat 'alle' mannen aantrekkelijk vinden. Wel persoonlijk vind ik (jonge) mannen met een serieus gespierd lijf en sixpack pas aantrekkelijk. En ik sta daar niet alleen in. Ik vermoed echter dat net de mannen die zoveel kritiek uiten het minst aan ons ideaalbeeld voldoen.
 • Kristine Delacourt

  1 week geleden
  Geld. Wat anders?
 • willy staes

  1 week geleden
  naar mooi kijk iedereen graag of het nu om vrouwen gaat of auto's , mooi is aantrekkelijk en zal het altijd blijven .
 • wim CLAES

  1 week geleden
  Ze is 19.mag ze nog vrouw zijn? Toen ze rondliep als een clochard was het ok.ze heeft een prachtig gezicht, dus je kon verwachten dat er onder die jongenkleren een mooi lichaam zat.maar de boodschap is, doe wat je zelf wil en waar je je goed mee voelt. Haar leven, wat nu gebeurt is bodyshaming.hoe je het draait of keert.
 • Jef Salgado

  1 week geleden
  Ik geef Marc Janssens 100% gelijk. Mannen willen slanke, uiterlijk aantrekkelijke vrouwen zien zoals dat steeds is geweest in dat soort bladen. Geen aandachtstrekkers met vele maatjes teveel die ons mannen door de strot willen rammen dat dit het nieuwe aantrekkelijk is. Sorry hoor, verre van zelfs.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge