Ruben Baevegems en Jana Lievens
Volledig scherm
PREMIUM
Ruben Baevegems en Jana Lievens © RV

Liefde vinden in lockdowntijden? Het kán: “Gaan wandelen op je eerste date: niet spannend , hé. Maar kijk”

Nieuwe liefde in lockdowntijden: makkelijk daten is het allerminst. Want hoe leer je in godsnaam iemand kennen, nu cafés gesloten zijn, feestjes verboden terrein zijn en het moeilijk afspreken is met een match op Tinder? Gelukkig zijn ze er, kersverse koppels die tijdens de eerste golf samen gingen wandelen op hun eerste date. Verliefden die zich waagden aan een fietstochtje, want dat mocht wél. Deze koppels vonden de liefde tijdens de eerste lockdown en zijn zalig verliefd de tweede in gedoken.

4 reacties

 • alfred cool

  2 maanden geleden
  Oh wat stelt men de corona tijd mooi voor hé zie eens aan wat je buiten niet meer op café gaan of vrienden ontmoeten zonder feestjes nog allemaal kan !Maar de keerzijde van de medaille daar schrijft men niet over zoals meer echtscheidingen ,gezinsruzies, psychologische problemen en zelfmoord maar ja dat is taboe alles moet nu mooi klinken en zijn .Ondertussen doen onze politieke Pinnokio's de ganse horeca en economie naar den bliksem stelen ze onze vrijheden en vegen hun voeten aan onze wetten  
 • Luc Van Barré

  2 maanden geleden
  Dat is nu eenmaal het doel van de eco-fascisten die het brein zijn achter de lockdown: klimaatopwarming tegen gaan door minder mensen elkaar te laten ontmoeten. Hetzelfde met mondmaskers: je ziet minder snel of je iemand aantrekkelijk vindt, aanspreken is er niet bepaald makkelijker op geworden voor de gewone man.Mission accomplished! Binnen 5 jaar mag niemand zijn gepersonaliseerde kooi nog uit, maar dan is er toch genoeg VR-porno om het menselijk ras selectief te steriliseren.
 • ilse note

  2 maanden geleden
  Ik zou dat ook willen, nieuwe liefde. Maar hoe moet je eraan beginnen? Hoe weet je wanneer het de moeite is om af te spreken en niet omdat ze maar 1 ding van jou willen? Moet ik mijn kinderen op date meesleuren zonder babysit? Veel teveel angst en toch is het blijkbaar mogelijk... voor anderen... Veel geluk samen en ik wens iedereen een mooie gezonde toekomst!
 • Tina Colpaert

  2 maanden geleden
  En waar moet je die dan leren kennen als je in u kot moet blijven? Op van die dating sites?
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter