Lionel Messi en Antonela, vroeger en nu.
Volledig scherm
PREMIUM
Lionel Messi en Antonela, vroeger en nu. © RV/Instagram Antonela

“Leo was héél verlegen”: het Disney-sprookje van Messi en zijn ‘prinsesje’ Antonela, het meisje van de supermarkt dat hem jaren liet wachten

MESSI PRIVÉOver de stervoetballer die straks in Brugge landt, weet de wereld alles. Van vrouw Antonela Roccuzzo amper hoe haar stemt klinkt. Hun liefdessprookje begint op het strand, maar de vonk slaat pas écht over wanneer zij op haar zeventiende haar beste vriendin verliest na een auto-ongeval. Een straatvoetballer van bescheiden komaf bezorgt een ‘prinsesje’ daarna het leven waarvan ze droomt. Cherchez la femme Messi, de discrete anti-WAG. We nemen u mee op hun passionele reis. Met de stad van de liefde, Parijs, als laatste tussenstop. 

22 reacties

 • Herman De Gent

  1 week geleden
  Lijkt wel een beetje op Robert De Niro als hij jong was, die pretoogjes zijn hetzelfde, vind ik.
 • Hans Clément-Vencken

  1 week geleden
  Mooie familie houden zo! Laat alles maar komen zoals het wil en blijf jullie zelf geniet van het leven Simonne Vencken
 • Geert Viaene

  1 week geleden
  Topkwaliteit, klasse,en een gezins mens..samen 5 mooie mensen...
 • Piet Bataillie

  2 weken geleden
  Prive is die Messi niet zo bijster interessant. Gewoon een family man zoals velen. Maar hij is wel the goat.
 • edwin marreel

  2 weken geleden
  Top man.
 1. HLN Sportcast over de stunt van Club Brugge tegen PSG: “Neymar kon niet ademen! En het trio voorin bij Club was geweldig”
  Play
  Champions League
  8

  HLN Sportcast over de stunt van Club Brugge tegen PSG: “Neymar kon niet ademen! En het trio voorin bij Club was geweldig”

  In onze nieuwste HLN Sportcast blikt gastheer Jonas Decleer met Marc Degryse, Champions League-addict Gilles Mbiye Beya én Jeffrey Lang, de papa van uitblinker Noa, terug op de stunt van Club Brugge tegen Paris Saint-Germain. Blauw-zwart begon perfect aan z’n Champions League-campagne, maar volgens ons panel zat er zelfs nog meer in dan een puntje tegen de Franse grootmacht.
 2. REACTIES. Van den Brom: “We konden echt wel mee” - Vandevoordt: “Genoeg kansen om te winnen” - Thorstvedt: “Droomden echt van Champions League”
  Champions League
  8

  REACTIES. Van den Brom: “We konden echt wel mee” - Vande­voordt: “Genoeg kansen om te winnen” - Thorstvedt: “Droomden echt van Champions League”

  Racing Genk ging strijdend ten onder tegen Shakhtar Donetsk. De Limburgers konden niet stunten en moeten zich nu opmaken voor de groepsfase van de Europa League, maar verlaten het Champions League-toneel wel met opgeheven hoofd. “We hebben laten zien dat we dit niveau aankunnen.” Een overzicht van de reacties uit het Genkse kamp.