Larry King werd 87 jaar oud.
Volledig scherm
PREMIUM
Larry King werd 87 jaar oud. © Getty Images

Larry was ‘King’ van talkshows, maar gebroken na gokverslaving, acht scheidingen en het verlies van twee kinderen

CelebritiesLarry King - geboren als Lawrence Zeiger - is op 87-jarige leeftijd overleden. De talkshowhost werd begin dit jaar opgenomen in het ziekenhuis omdat hij besmet was met corona en overleed uiteindelijk aan de gevolgen van het virus. Met zijn talkshow ‘The Larry King Show’ werd de Amerikaan wereldberoemd, maar naast zijn interviews was ook zijn privéleven altijd veelbesproken. “Het waren de 10 verdrietigste minuten uit mijn leven”, verklaarde Larry toen hij op pensioen vertrok. Maar na acht scheidingen, een zoon waar hij geen weet van had, twee faillissementen, een gokverslaving én het recente overlijden van twee van zijn kinderen op drie weken tijd, bleek dat uiteindelijk een understatement.

4 reacties

 • Isabelle Cazé

  1 maand geleden
  Rust zacht
 • Erwin De Meyer

  1 maand geleden
  Een rijk gevuld leven zo te lezen. Hopelijk was hij gelukkig met al zijn echtscheidingen. Het zal het wel veel geld gekost hebben.
 • Peter Berg

  1 maand geleden
  Geweldige talkshow host. Stelde altijd de juiste, harde vragen en ging niets uit de weg.
 • Jean Petermans

  1 maand geleden
  RIP, en.. Hoe ouder dat je wordt hoe groter de kans dat je je eigen kinderen ziet wegvallen.
 1. Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”
  Celebrities

  Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”

  “Jamie heeft z'n dochter uit een levensbedreigende situatie gered. Alle kritiek die hij nu krijgt, is volledig onterecht.” Vivian Thoreen, één van de advocaten van de vader van Britney Spears springt tijdens een tv-interview in de bres voor haar cliënt. Jamie kreeg na het verschijnen van de beruchte ‘Framing Britney Spears’-docu enkele weken geleden bakken kritiek over zich heen omdat hij z’n dochter al dertien jaar buiten haar wil onder controle zou houden.
 1. Talkshowlegende Larry King overleden op 87-jarige leeftijd
  Celebrities

  Talkshowle­gen­de Larry King overleden op 87-jarige leeftijd

  Talkshowlegende Larry King is zaterdagochtend overleden op 87-jarige leeftijd. Dat meldt Ora Media, het bedrijf waarvan de Amerikaanse presentator medeoprichter is, op Twitter. Het tv-icoon, dat onder andere bekend is van z’n talkshow ‘Larry King Live’ op CNN en meer dan 50.000 interviews op z'n conto heeft, werd begin dit jaar nog opgenomen in het ziekenhuis van Los Angeles nadat hij besmet raakte met het coronavirus.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'