Brussels Airport
Volledig scherm
PREMIUM
Brussels Airport © Photo News

OVERZICHT. Vanaf vandaag mogen we weer reizen: dit zijn de regels en de mogelijkheden

Vandaag gaat het reisverbod op de schop. Betekent dat ook dat je opnieuw de grens over mag om te winkelen? Moet je dan ook coronatests afleggen en quarantaines respecteren? En waar kan je het best naartoe? Dit zijn de regels en de mogelijkheden in onze buurlanden.

72 reacties

 • Steven Coppens

  3 maanden geleden
  Als al de reizigers zich aan de maatregelen houden en bij thuiskomst zich aan de maatregelen houden, dwz in quarantaine en zich laten testen dan zullen we niet in een vierde golf geraken. Dus reizigers wees deze keer niet egoïstische. Geniet van je reis en daarna in quarantaine en testen en de rest van de bevolking gaat eindelijk deze zomer ook kunnen genieten.
 • Yolande MARIS

  3 maanden geleden
  Terrassen open ,als iedereen naar het buitenland mag dan mogen de thuisblijvers ook leven .Weg met de tirannie van VDB,De Croo en aanhang.
 • Annie Vancauteren

  3 maanden geleden
  Hoelang gaat deze pcr ‘test pandemie nog duren. De gijzeling voor een gewoon griepseizoen mag nu wel stoppen
 • eric loyens

  3 maanden geleden
  Mia verhulst als gisteren de kaaien in antwerpen 1000 den jongeren feestvieren zonder mondmasker end wel dan mag ik ook reizen
 • Luc Vleminckx

  3 maanden geleden
  Beste Jo Peeters, de gouden regel na een jaar gevangenschap is kom uit uw kot, met slechts één besmetting op duizend in open lucht. Het word tijd dat iedereen uit zijn kot komt.