Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Hoe ver zitten we nu echt nog van nieuwe versoepelingen? Dit zijn de coronadrempels waar we naartoe moeten

Met het opnieuw openen van de winkels is vandaag een eerste versoepeling ingegaan in de exitstrategie uit de lockdown. Verdere versoepelingen zitten er - los van de uitzondering voor alleenstaanden met kerst - voorlopig niet in. Eerst moeten de cijfers verder dalen, en liefst zo ver mogelijk onder de nieuwe drempels die het Overlegcomité heeft beslist. We zetten de cijfers waar we naartoe moeten voor u op een rij. 

36 reacties

 • Jos Spriet-Dewaele

  1 maand geleden
  Als de cijfers blijven stijgen is de overheid volledig in de fout gegaan Meer testen en besmette personen in isolatie en alles hun normaal beloop laten is de beste oplossing. Maar nu geen of weinig testen om de labo's te ontlasten en te duur. Laat de mensen gewoon werken ook in contactberoepen en je zal besparen op staatsteun en mensen gelukkig maken. Want zelfstandigen werken liever dan op een almoes te wachten. Na nieuwjaar zullen de cijfers zeker dalen want scholen en bedrijven gesloten
 • etienne verbist

  1 maand geleden
  Verbist etienne Versoepelingen zullen er niet komen den tandem D e Croo ,Vandenbroucke moeten dan fouten toegeven zoals het chokefekt voor de sluiting van de winkels .De Croo zegt dat hij gaat voor vaccinatie maar dat hij de volg regels ervoor even goed zal volgen laat ons niet lachen wie kan dit controleren ?
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  Marleen als ge denkt dat de lockdown voor iedereen prettig was ben je mis en nu zou je willen dat mensen die zoals wij meer dan 42 jaar gewerkt hebben bijdragen om de schade te herstellen we hebben wel 42 jaar belastingen betaald en al ons bijdragen betaald en je denkt dat we leuk in ons zetel zitten en op ons pensioen wachten ik zou ook graag zoon en kleinkinderen weer mogen zien hoor!
 • Brigitte bocka

  1 maand geleden
  @Marleen Vandevelde ik ben het helemaal met je eens.
 • Rudi De Roover

  1 maand geleden
  Mevr. Van de velde u bent mischien wel vergeten dat die mensen al meer dan 40 jaar belastingen hebben betaald . Dit voor je zo iets vertelt
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug