Koen V. uit Torhout zit opnieuw in de cel voor poging tot doodslag.
Volledig scherm
PREMIUM
Koen V. uit Torhout zit opnieuw in de cel voor poging tot doodslag. © RV

Hij stak eerder drie scholen in brand en slaat nu z'n vriendin halfdood: lid van beruchte West-Vlaamse familie opnieuw in cel voor poging doodslag

Torhout/IchtegemBrandstichting, incest en zelfs moord. De familie V. is een beruchte criminele familie uit de streek rond Ichtegem en Torhout die zowat alle kwalificaties uit het strafwetboek op hun strafbladen heeft staan. Koen V. (33) was amper 17 jaar, toen hij brand stichtte in drie scholen. Het bleef een tijd stil rond de man, tot afgelopen weekend. De dertiger sloeg z’n vriendin halfdood en werd opnieuw aangehouden voor poging tot doodslag.

 1. Politie-inspecteurs incasseren zware klappen na fuif in Oudenburg: “Ze zijn echt lelijk toegetakeld”
  PREMIUM
  Oudenburg/Oostende

  Politie-inspec­teurs incasseren zware klappen na fuif in Oudenburg: “Ze zijn echt lelijk toegeta­keld”

  Twee inspecteurs van de lokale politie Kouter zijn een tijdlang arbeidsongeschikt na ernstige feiten van weerspannigheid en slagen, vrijdagnacht in Oudenburg. Vier jonge amokmakers uit Oostende waren al buiten gezet op de fuif ODB Beach, maar bleven zich tot na de fuif agressief gedragen op straat. Toen de agenten tussenkwamen, kregen ze enkele rake klappen. “Onze collega’s zijn echt wel lelijk toegetakeld", zegt woordvoerster Annemie Wittesaele van PZ Kouter.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Vrouw die eerder huisarts dag en nacht belaagde, haalt uit met mes bij OCMW
  Diksmuide

  Vrouw die eerder huisarts dag en nacht belaagde, haalt uit met mes bij OCMW

  Sandra V. (38) uit Diksmuide werd in mei nog veroordeeld tot twaalf maanden cel met uitstel omdat ze haar huisdokter dag en nacht belaagde. Ze schond echter haar voorwaarden en zag die straf toch effectief worden. Dinsdag stond ze opnieuw voor de strafrechter. Toen ze in april geld kwam vragen in het OCMW maar niet snel genoeg bediend werd, ging ze compleet door het lint en haalde zelfs een mes boven. “De onthaalmedewerkster zag het mes op een centimeter van haar ogen passeren.”