Kevin Franck belandde als tiener bij het grote Real Madrid.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin Franck belandde als tiener bij het grote Real Madrid. © Jelle Vermeersch/Photo News

GOLDEN BOYS. Kevin Franck werd door Real Madrid als toptalent binnengehaald (en vergoed), maar kwam er niet aan de bak: “Ik was wanhopig, totáál de weg kwijt”

Golden BoysHij trapte een balletje met Zinédine Zidane. En de échte Ronaldo, de Braziliaan. Maar doorbreken bij Real Madrid was mission impossible voor Kevin Franck (39). 72.000 euro verdiende hij in zijn derde jaar in de Spaanse hoofdstad. “Maar er is niets erger dan elke dag de longen uit je lijf te lopen, om dan télkens op het selectiebord te zien dat je er natuurlijk weer niet bij bent.” Hij belandde uiteindelijk bij clubs als Denderleeuw en Eendracht Aalst. In het hoofd van Kevin Franck, mijmerend over wat had kunnen zijn.

10 reacties

 • jozef van riel

  2 weken geleden
  Het zal dan wel een goede voetballer geweest zijn, maar een supertalent? Als je dan niet slaagt bij Real Madrid, speel je toch 'hoger' dan Denderleeuw of E. Aalst!!
 • Merlijn Picavet

  2 weken geleden
  Je afkomst kan je niet kiezen en moet je niet helpen, rechtgeaardheid, eerlijkheid en betrouwbaarheid dat maak je zelf of breek je zelf en dat mag je helpen of je afstoten.
 • Linda D'Haese

  2 weken geleden
  Dit gebeurd veel met jonge spelers als ze twee goede wedstrijden hebben gespeeld zoeken ze een manager om zo vlug mogelijk en als het kan gratis naar het buitenland te gaan om ginder veel geld te verdienen wat bij velen op niks uitdraait
 • Wim Eeckelaers

  2 weken geleden
  Kevin is een bijzondere nuchtere kerel, grootspraak is niets voor hem. Wij hebben bij SK Londerzeel enkele jaren van zijn groot talent kunnen genieten, maar het is vooral als warme, intelligente en nuchtere man dat hij me bij blijft. Topkerel
 • Jelle Verschaeve

  2 weken geleden
  Iemand die dit volledige verhaal aan mij kan tonen ?