Geoffrey Verhaeghe revalideert van corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Geoffrey Verhaeghe revalideert van corona. © Maxime Petit

Geoffrey (24) lag 22 dagen in coma na coronabesmetting: “Waarom ik zo hard getroffen werd? Zelfs de dokters weten het niet...”

WevelgemLiefst 22 dagen lag hij in coma, na een coronabesmetting. Het oog van de naald waar hij doorheen kroop, was zeer klein. En toch is Geoffrey Verhaeghe pas 24 jaar — niet meteen een leeftijdsgroep waar het virus vaker zwaar toeslaat. Maar dat het zwaar toegeslagen heeft, mag blijken. Want na die 22 dagen coma wacht Geoffrey een stevige revalidatieronde. Zich verplaatsen, doet hij voorlopig in een rolstoel.

  1. Sven Vandenbroucke domineert van start tot finish in Kortrijk: “Deze zege draag ik op aan Kasper Lagae”

    Sven Vandenbrou­c­ke domineert van start tot finish in Kortrijk: “Deze zege draag ik op aan Kasper Lagae”

    Kippenvelmoment aan de finish van de triatlon van Kortrijk zondagnamiddag. Na een verbeten en spannende wedstrijd haalde de 23-jarige Sven Vandenbroucke het met ruim vijftien seconden verschil van een sterk teruggekomen Jasper Sabbe en de ervaren Hannes Cool. Vandenbroucke droeg zijn knappe winst meteen op aan zijn vorig jaar overleden triatlonvriend en trainingsmakker Kasper Lagae. “Ik draag Kasper sindsdien altijd met me mee. Op trainingen en tijdens wedstrijden. Ik werkte Kortrijk af met een tekst voor Kasper op mijn achterwiel”, vertelt Vandenbroucke.