Een beeld van net na het incident.
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van net na het incident. © RV

Dries Mertens komt met schrik vrij na mislukte landing met privéjet in Deurne

VoetbalMet de schrik vrijgekomen. Rode Duivel Dries Mertens (33) zal zijn landing op de luchthaven van Deurne zaterdag niet snel vergeten. De privéjet die hij had gehuurd, schoof na de landing te ver door en ging het decor in. Gewonden vielen er niet.

9 reacties

 • Andy De Moura Teixeira

  8 maanden geleden
  Goed gezien van Mertens, bedankt voor de tip. Ik ga voor de krokusvakantie een kinesist nemen in Spanje. Dan heb ik een reden voor een essentiële verplaatsing....
 • Christel Werdens

  8 maanden geleden
  Moet mr Mertens ook twee testen ondergaan en in quarantaine gaan of is de wereld anders voor topvoetballers, heren en dames politicy. Bert Gorissen
 • Pierre Vaneylen

  8 maanden geleden
  andere coronaregels voor vedetten?
 • Christiaan GOETHALS

  8 maanden geleden
  De piste op EBAW is een korte piste, een 1500 meter. Verlengen aub. want Antwerpen is een belangrijk voor de economie.
 • Stefaan Baert

  8 maanden geleden
  Niets ergs. Wel een straf verhaal.
 1. Aanvoerder Kristof D’Haene (KV Kortrijk) is teleurgesteld in Luka Elsner, maar begrijpt zijn beslissing: “De trein passeert soms maar één keer”
  Voetbal 1A

  Aanvoerder Kristof D’Haene (KV Kortrijk) is teleurge­steld in Luka Elsner, maar begrijpt zijn beslissing: “De trein passeert soms maar één keer”

  Het waren hectische dagen in het Guldensporenstadion. KVK-trainer Luka Elsner verbrak eenzijdig zijn arbeidsovereenkomst om bij Standard te fakkel over te nemen van Mbaye Leye. Lang heeft KVK niet zonder hoofdcoach gezeten. Karim Belhocine keerde terug naar het oude nest en zit vrijdag tegen Club Brugge voor het eerst op de bank. Aanvoerder Kristof D’Haene - waar Belhocine al mee samenwerkte in zijn eerste periode bij de Veekaa - is blij met de komst van de Franse Algerijn. “Ik weet wat hij verlangt en hoe hij is als mens en als trainer.”