vtm
Volledig scherm
PREMIUM
© vtm

Dina Tersago gaat uit de kleren in de strijd tegen preutsheid: "Thuis loop ik met mijn zoontjes ook naakt rond"

TVWorden we steeds preutser? Dina Tersago (42) vraagt het zich af en gaat daarom uit de kleren, in de hoop dat u hetzelfde doet. Voor seizoen twee van 'Ze Zeggen Dat' wil ze met een massa mensen een artistieke naaktfoto maken in de stijl van Spencer Tunick. "Ik heb dit vooraf met mijn partner Wim besproken, al moest ik toch ook even slikken, toen ik het resultaat zag.”

21 reacties

 • mario schelfthout

  3 dagen geleden
  Van mij mag iedereen naakt gezien worden, met of zonder onvolmaaktheden want trouwens, wie is nu volmaakt? Voor de verkeerde denkers is er internet om aan hun euh, trekken te komen. Lang leve de vrijheid!
 • Glenn Verbeeck

  4 dagen geleden
  En welke mensen gaan hier aan meedoen denk je? Juist ja, mensen die zich goed voelen over hun lichaam en die daar maar al te graag mee willen pronken. Mensen die zich minder goed voelen over hun lichaam of mensen met complexen ga je daar volgens mij niet zien. Anders gezegd geeft dit een onrealistisch beeld. Wie zit er trouwens te wachten op zo iets? Ik wacht wel op andere zaken ondertussen.
 • luc ver eecke

  4 dagen geleden
  Armoe troef , is ver gekomen .
 • angelica vanweehaeghe

  4 dagen geleden
  ik loop thuis ook wel vaak zonder kledij rond, maar dat is in prive sfeer. buiten mijn man en mijn kinderen ziet niemand me bloot
 • jean moerenhout

  4 dagen geleden
  Wat heeft naakt rond lopen te maken met preutsheid? Niets !