De Verhulstjes trekken naar Saint-Tropez
Volledig scherm
PREMIUM
De Verhulstjes trekken naar Saint-Tropez © Getty/Ghyselinck

‘De Verhulstjes' trekken naar Saint-Tropez: "Het is er belachelijk duur, maar het voelt als thuiskomen"

ShowbizzVan Oostduinkerke naar het mondaine Saint-Tropez: voor Gert Verhulst is het maar een kleine stap. De presentator ruilt binnenkort de Belgische voor de Zuid-Franse badplaats, om er met de hele familie even tot rust te komen. En Vlaanderen mag meegenieten, want het tweede seizoen van 'De Verhulstjes' wordt er ingeblikt. Maar hoe is Gert daar eigenlijk terechtgekomen, en waar zal de familie verblijven? "Ik ben er tien jaar geleden verliefd op geworden. Met dank aan Nicole en Hugo.”

103 reacties

 • imke de meester

  2 weken geleden
  natuurlijk voelt dat als thuis komen, niet voor iedereen, behalve voor diegene die een grote beurs heeft. Een bezoekje en een etentjes kunnen er nog van af, maar er echt mijn vakantie doorbrengen in een hotel op het strand, dat is voor weinigen weggelegd. Ik gun het hem hij heeft er hard genoeg voor gewerkt.
 • Bram Claes

  4 weken geleden
  Saint tropez staat ook altijd op de agenda als we naar de cote d azur gaan. Groot gelijk Gert. Sainte Maxime vind ik ook top
 • roos de fauw

  4 weken geleden
  Ik ga al 40 jaar naar Saint-Tropez en omliggende dorpjes; huur er een villatje en ken al de goeie, lokale, niet dure restaurantjes; het is er soms goedkoper of Knokke en zeker de wijnen. Nicole en Hugo kwam ik er ook tegen aan de haven en heb er gezellig mee gepraat. Ik heb er vele vrienden leren kennen en de restaurantjes en boetiekjes kennen mij daar al goed. Dit jaar zal het voor oktober zijn. Het is altijd thuiskomen voor mij.
 • Dimitri Ganje

  4 weken geleden
  Hij mag er blijven. Dan zien we eens iets anders op tv dan alleen maar gertje.
 • Luc Vandamme

  4 weken geleden
  dan kunnen ze een serie doen de Verhulstjes in St Trop
 1. Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens maakt zijn debuut op het ijs maar dat loopt minder vlot dan verwacht

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"